EL E BARBATUL care nu si-a mai taiat mustata din 1970! Ii ia doua ore sa si-o aranjeze

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 20:10

Ram Singh Chauhan a inceput sa-si lase mustata sa creasca inca din 1970 si de atunci nu si-a mai taiat-o.

Astazi, barbatul este mandru posesor al unei mustate care masoara 4 metri si jumatate. El a intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai lunga mustata din lume. Barbatul in varsta de 58 de ani a dezvaluit si secretul care l-a ajutat la cresterea mustatei. Pe masura ce imbatranesti, hormonii incep sa fie mai slabi.

Chiar daca inainteaza in varsta Ram inca mai adauga cativa centimetri la mustata lui in fiecare an.

A inceput sa nu si-o mai taie inca din 1970, dupa ce mai multi entuziasti ai acestui trend au aparut cu mastata lunga. Sotia lui nu prea a fost de acord cu decizia lui ram, insa cand a vazut cat de dedicat ii este, a aceptat in cele din urma. El a aparut si in mai multe productii de la Bollywood si a caaltorit peste tot prin lume sa isi arate mustata.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.