El e bărbatul din București care a fost dat în urmărire națională, după ce a dispărut fără urmă

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 29 iun 2024, 15:34

Florian Vasile, bărbatul dispărut din București.

Florian Vasile, în vârstă de 59 de ani, a fost dat în urmărire națională după ce a dispărut de la domiciliul său din Sectorul 4 al Capitalei pe 22 iunie și nu a mai fost văzut de atunci.

În data de 23 iunie, Poliția Capitalei a primit o sesizare referitoare la dispariția lui Florian Vasile, un bărbat de 59 de ani, care a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 4 al Bucureștiului pe 22 iunie și nu a mai revenit.

Bărbatul din Capitală dat în urmărire națională

Dispariția sa a stârnit îngrijorare în rândul familiei și prietenilor, iar autoritățile au inițiat imediat procedurile de căutare și investigare.

Florian Vasile este descris ca având o înălțime de 1,85 metri și o greutate de aproximativ 90 de kilograme. Are părul cărunt și lung, o trăsătură distinctivă care poate ajuta la identificarea sa. Poliția a lansat un apel public, solicitând ajutorul cetățenilor pentru a localiza persoana dispărută. Oricine are informații despre locul unde s-ar putea afla Florian Vasile sau l-a văzut recent este rugat să contacteze imediat autoritățile apelând numărul unic de urgență 112.

Citește și: Exclusiv: Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Alexandrei, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel. Familia și apropiați sunt răpuși de durere 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Întâlnire emotionantă între Mihai Mitoșeru şi Corina Chiriac: "Am fost peste tot, în copilărie, în turnee și alături de Corina Chiriac. Ea venea mereu acasă la noi, pe Calea Victoriei…"

Autoritățile fac apel la ajutorul populației

În urma dispariției, polițiștii din București au început o anchetă detaliată pentru a stabili circumstanțele în care Florian Vasile a dispărut. Aceștia verifică pistele și indiciile disponibile, colectând informații de la martori și analizând înregistrările video din zonele unde acesta a fost văzut ultima dată. Totodată, polițiștii colaborează cu alte structuri de ordine publică și utilizează toate resursele disponibile pentru a-l găsi pe bărbat.

Familia și prietenii lui Florian Vasile sunt profund afectați de dispariția sa, exprimându-și speranța că acesta va fi găsit în siguranță cât mai curând posibil. Ei fac apel la oricine poate oferi detalii relevante să nu ezite să contacteze poliția.

Aceasta nu este prima dată când Poliția Capitalei se confruntă cu un astfel de caz de dispariție. Autoritățile subliniază importanța reacției rapide și a cooperării publicului în astfel de situații.

Orice detaliu, oricât de nesemnificativ ar părea, poate juca un rol crucial în găsirea persoanei dispărute.