El e eroul principal din "Dragoste la prima vedere"! Fanele vor plange cand vor afla ca frumosul actor e burlac convins!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

Vezi ce spune despre casatorie Nu rata un nou episod din serialul turcesc, in aceasta seara, de la 20.00, la Kanal D!

Un nou tanar actor turc face ravagii printre fanele din Romania ale serialelor turcesti difuzate de Kanal D: Sukru Ozyildiz, interpretul lui Ozan din "Dragoste la prima vedere".

 

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16760692/1/media-140368131119064800.png
Tanarul a absolvit o facultate tehnica, fiind de profesie inginer de mecanica navala. Pasiunea sa pentru actorie s-a dovedit insa mai puternica,  astfel incat a studiat arta dramatica si si-a inceput cariera cu roluri mici si reclame.

Rolul din "Dragoste la prima vedere" este cel care l-a consacrat.Isi tine cu discretie, la distanta de ochii presei, viata amoroasa si a marturisit ca filosofia sa de viata este clara.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Desi in copilarie spune ca s-a indragostit de o fetita si a cerut-o de sotie, dandu-i inelul mamei lui, se pare ca aceea a fost singura cerere in casatoie facuta de frumosul actor.

Intr-un interviu, Sukru Ozyildiz marturiseste ca nu are de gand sa se casatoreasca. "Mi se pare ca dragostea nu are nici o legatura cu casatoria legala. Oamenii intra si ies din viata mea. Dupa un timp, imi doresc sa traiesc doar pentru mine", a declarat tanarul.( sursa wowbiz.ro)

"Dragoste la prima vedere" este difuzat, de miercuri pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D