„El e iubitul meu!” Denise Rifai a postat fotografia care i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Cum s-a afișat îndrăgita prezentatoare

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 feb 2024, 14:46

Denise Rifai i-a surprins pe internauți

Sursa: Instagram Denise Rifai

Renumita prezentatoare TV, Denise Rifai, s-a afișat pe rețelele de socializare alături de o persoană foarte dragă ei. Vedeta pare să se distreze de minune.

În urmă cu puțin timp, celebra Denise Rifai, de la emisiunea „40 de întrebări”, a postat pe pagina ei personală de Instagram o fotografie cu un băiat în compania căruia pare să se simtă foarte bine.

Cu cine s-a afișat Denise Rifai

Ieri seară, vedeta s-a dus la cinema cu o persoană care pare să fie foarte specială în viața ei.

Acest aspect se poate remarca foarte ușor, căci prezentatoarea TV radiază de fericire lângă respectivul băiat.

Lângă fotografia cu acesta, Denise Rifai a explicat cine este persoana misterioasă: „El este iubitul meu, Luca, și m-a invitat la film!!!!”.

În poza postată pe InstaStory, vedeta este într-o sală de proiecții, împreună cu un băiețel foarte simpatic, pe care pare să-l îndrăgească foarte mult.

Prezentatoarea nu are copii, însă aceasta este foarte bucuroasă când petrece timp cu copiii apropiaților ei. În fotografie, Denise Rifai pare să fie foarte atașată de micuț, iar încântarea i se poate citi, cu ușurință, pe chip.

De asemenea, și Luca pare foarte vesel în compania celebrei prezentatoare, părând că se bucură cu adevărat că aceasta l-a însoțit la film și că petrece momente frumoase împreună cu ea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: “Nu-mi vine să cred că sunt eu cea care scrie aceste rânduri” Denise Rifai, despre ultimul interviu cu Rona Hartner

De ce nu are Denise Rifai copii

Deși nu se știe, concret, dacă cei doi sunt rude sau dacă băiețelul este copilul unor prieteni, cert este că Denise și Luca au o legătură deosebită.

Cu toate că, deocamdată, nu are proprii ei copii, vedeta își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie. Însă, până acum, aceasta nu a găsit un partener cu care să simtă să treacă la acest nivel. 

„Până acum nu am întâlnit un bărbat alături de care să mă simt în zona aceea de complementaritate să îmi doresc să împlinesc cu el o familie.

Îmi doresc foarte mult să am o familie, îmi doresc foarte mult să am copii, dar încă în destinul meu nu s-a întâmplat așa”,  dezvăluia Denise Rifai, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu.

În ciuda acestor lucruri, femeia privește partea pozitivă, spunând că, decât să aibă o relație problematică, preferă să rămână singură.

„Prefer singură decât în probleme. Probleme cu oameni cu care nu ești compatibil atunci când privești spre viitor”,  a adăugat vedeta.

Citește și: Denise Rifai a recunoscut! Ce gafe a făcut în cadrul celor mai importante emisiuni TV: „Am simțit că leșin”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.