El e singurul om care o poate linisti pe Bianca! Ce i-a spus Livian fostei iubite in timp ce ea plangea in hohote

Autor: L.S.
Actualizat: 27 mai 2020, 18:03

Livian s-a dus in culise dupa Bianca, dandu-si seama ca cineva trebuie sa o ajute sa se linisteasca. Ce i-a spus Livian fostei iubite?

Dupa ce ultima farama de speranta pentru Bianca si Livian a fost sfaramata, Bianca a iesit din platou sa isi planga amarul. Intr-o stare de nedorit nimanui, Bianca si-a plans amarul si a spus ca este un soc. Totul a ajuns prea departe, iar ea si Livian au ajuns sa se atace in emisiune, spunandu-si vorbe extrem de dure.

Bianca si Livian, imbratisati in momente grele

Din orgoliu sau din nestiinta, condusi de stres si de presiunea momentului, cei doi s-au ranit reciproc, pana cand Bianca a cedat.

In culise, Bianca a plans neconsolata cateva minute bune, fara sa se poata opri, iar furia ei, amestecata cu neputinta de a-l mai avea alaturi pe iubitul ei au facut-o sa simta o stare de panica extrem de periculoasa. Bianca a sters compulsiv fotografii cu Livian din telefon, insa asta nu a ajutat-o prea mult.

Berna a incercat sa o linisteasca, insa nu a fost chip! Limita la care a ajuns Bianca e una pe care nici ea nu o cunostea si nu s-a putut controla.

In mod surprinzator, Livian a simtit nevoia sa se duca la Bianca si a facut-o! Dupa ce s-au certat si si-au aruncat vorbe mai grele ca niciodata, Livian a fost cel care s-a dus direct in bratee Biancai, sa o linisteasca.

Nicio secunda nu a stat concurentul pe ganduri sa-si cuprinda fosta iubita.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi au stat imbratisati cateva minute si au vorbit, Bianca printre suspine, Livian pe cel mai bland ton, iar telespectatorii au privit socati la scena din care nimeni nu mai intelege nimic!

Intrebarea despre cei doi este acum in gandul tuturor fanilor Puterea dragostei, insa doar Bianca si Livian pot decide ce va fi cu ei.

Iata materialul video in care puteti urmari ce i-a spus Livian Biancai, in unul din cele mai dificile momente ale vietii ei:

Citeste si: Bomba: Daiana a vorbit cu Fernando! Si Ella a vorbit cu Fernando! Gabriel e in pragul exploziei: "De ce ai vorbit tu cu ala?"

Citeste si: Bianca tuna si fulgera la Livian: "Nu e treaba ta! Ai venit prea tarziu!" Ce a scos-o pe Bianca din sarite

Citeste si: Ella si Livian se plac, dar nu pot fi impreuna! Iata dovada: Andreea mantea le-a dat testul, concurentii au dat verdictul