El e Superman de Bacau! Vezi ce il face atat de special

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 21:55

Nu degeaba parintii lui i-au pus numele Superman! De mic s-a visat erou. Si tocmai cand planul sau de a salva lumea era cat pe ce sa se transforme in realitate, l-au luat jandarmii.

##VIDEO98170##O poveste rupta parca din benzile desenate vine de la Galati. A luptat mereu de partea adevarului. Este un justitiar admirat de multi. A salvat orase intregi de la pieire. Superman, eroul din filme, caci despre el este vorba, exista si in realitate.

Si nu in America, ci pe ale noastre neaose plaiuri. In carne si oase! Supermanul autohton nu are fizicul impresionant al vedetelor de la Hollywood, si nici vorba atat de dulce, dar are ceva din autenticul personaj de film.

Unde mai pui ca si numele este acelasi!

Stefan Superman este de loc din Bacau, dar a venit la Galati la ziua unui prieten. A dat de necazuri, exact ca si eroul din filme. Numai ca povestea are un iz mioritic. Pe Superman al nostru il mana aceleasi sentimente pozitive ca si pe tizul sau de la Hollywood. Uraste violenta!

Cand jandarmii l-au oprit pe Superman, acesta incerca sa se apere de atacul unei gasti de tineri.

Dar pentru ca nu are nici forta sper-eroului, avea la el un pistol. O fi el Superman, dar cu legea nu te pui! Pentru ca asupra lui a fost gasita o arma, tanarul s-a ales cu dosar penal. Superman a plecat acasa la Bacau unde isi va asteapta citatia pentru a se prezenta la tribunal.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.