El este Alberto, tânărul fotbalist de 27 de ani care a murit într-un cumplit accident de motociletă. Sportivul era jucător în Liga a 5-a

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 aug 2024, 15:47

Alberto și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă, joi seara 

Sursa: Facebook

Alberto Nazare, un tânăr fotbalist în vârstă de 27 de ani, și-a pierdut viața joi seara într-un cumplit accident de motocicletă.

Joi seară, Alberto Nazare, un tânăr în vârstă de doar 27 de ani, a suferit un accident fatal chiar în fața Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, unde motocicleta pe care o conducea s-a izbit violent de un copac.

Impactul a fost atât de puternic încât copacul a fost rupt, iar tânărul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Citește și: Ultima misiune a Robertei s-a încheiat. Polițista de 21 de ani a fost înmormântată în satul natal: „O aşteptam acasă, dar nu o aşteptam aşa”

Tânăr fotbalist mort într-un accident de motocicletă

Decesul lui Alberto Nazare a fost anunțat oficial vineri dimineață de reprezentanții echipei C.S. Voința Perieni, iar vestea a căzut ca un trăsnet asupra tuturor celor care l-au cunoscut, fie pe terenul de fotbal, fie în afara lui.

Dimineața următoare, locul tragediei era marcat de câteva lumânări aprinse, puse acolo de cei care l-au cunoscut și care doreau să-i aducă un ultim omagiu.

Alberto Nazare a fost, până de curând, un jucător legitimat la echipa C.S. Voința Perieni din Liga a 5-a, însă recent se transferase la FC Unirea Dodești. Chiar în ziua tragediei, joi, 22 august, Nazare debutase la noua sa echipă într-un meci amical desfășurat în comuna Banca. Din păcate, acesta avea să fie ultimul meci de fotbal pe care îl juca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Citește și: Care ar fi fost, de fapt, cauza decesului lui Sorin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo. Totul ar fi pornit de la bacterie luată la piscină

„Ai fost mereu spiritul echipei. Dumnezeu sa te aibă in pază, drum lin către ceruri!”, au transmis pe Facebook reprezentanții echipei de fotbal C.S. Perieni, acolo unde a activat fotbalistul în ultimii ani.

Pe lângă fotbal, Alberto era cunoscut și pentru pasiunea sa pentru motociclete.

Ironia sorții face ca ultima fotografie pe care a postat-o pe rețelele sociale să fie alături de motocicleta care i-a curmat viața.