El este Andrei, tânărul în vârstă de 30 de ani, care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă, provocat din greșeală chiar de fosta iubită. Cum s-a întâmplat tragedia

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 oct 2024, 14:07

El este Andrei, tânărul mort într-un accident de motocicletă.

Sursa: Facebook

Tragedie pe bulevardul George Coșbuc din Galați, acolo unde un motociclist de 30 de ani decedat în urma unui accident cauzat de o manevră riscantă.

Update: Andrei, soldat gradat profesionist în unitatea B300, este tânărul în vârstă de 30 de ani, implicat într-un tragic incident alături de o fostă parteneră, și ea angajată a aceleiași unități militare. Potrivit știrilekanald.ro, cei doi avuseseră o relație în trecut, însă, la momentul accidentului, nu mai erau împreună.

Un tânăr motociclist de 30 de ani și-a pierdut viața într-un accident grav, declanșat de o manevră de schimbare a benzii realizată de o femeie în vârstă de 34 de ani aflată la volanul unui autoturism.

Citește și: Mircea este tânărul în vârstă de 29 de ani mort într-un accident de motocicletă. Bărbatul devenise tată recent, însă pasiunea sa i-a adus sfârșitul

Motociclistul a murit pe loc

Potrivit anchetei preliminare desfășurate de Poliția Galați, incidentul a avut loc când șoferița, aflată pe banda a doua de circulație, a încercat să treacă pe prima bandă, fără a observa că motociclistul se deplasa pe acea bandă în același sens, notează observatornews.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Manevra bruscă a dus la un impact devastator. În urma coliziunii, motociclistul a fost aruncat cu putere într-un stâlp de pe marginea drumului, iar rănile suferite s-au dovedit a fi fatale.

Eforturile de salvare ale echipajelor de intervenție sosite la fața locului nu au fost suficiente, iar tânărul a decedat la scurt timp după accident.

Citește și: „Mi-ai rupt sufletul. Te iubesc, băiatul meu!”. El este Paul, motociclistul de 18 ani care a murit într-un tragic accident, în Târgu Jiu. Familia și prietenii sunt sfâșiați de durere

Pentru a exclude posibilitatea consumului de alcool sau substanțe interzise, șoferița a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conform procedurilor standard, femeia a fost condusă ulterior la spital, unde i s-au prelevat probe biologice, menite să confirme alcoolemia în momentul accidentului și să ofere o imagine cât mai clară asupra stării în care se afla la volan.

În acest caz tragic, autoritățile au deschis un dosar penal sub acuzația de ucidere din culpă. Poliția Galați continuă investigațiile pentru a elucida cu exactitate circumstanțele care au dus la acest eveniment nefericit și pentru a stabili responsabilitatea legală.