El este baiatul care i-a socat pe medici: nu a mai baut apa de 1.500 de zile! Uite ce s-a intamplat cu corpul lui

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 02:10

Stim cu totii ca medicii recomanda consumul a cel putin doi litri de apa pe zi pentru a ne mentine sanatatea in parametri optimi.

Insa un tanar din Statele Unite socheaza medicii cu experimentul lui. Peter Filak, din Seattle, nu a mai baut apa de peste 3 ani si spune ca nu s-a simtit niciodata mai bine.

El a consumat ultimul pahar cu apa pe 5 mai 2012, iar de atunci isi asigura necesarul de lichide mancand foarte multe fructe, precum pepeni, portocale, castraveti sau ananas.

Regimul alimentar a ramas nemodificat, iar tanarul face foarte mult sport, alergand cel putin 10 kilometri in fiecare zi.



"Ma simt extrem de bine dupa ce am renuntat la apa, ganditi-va ca nu mai bag in corp zilnic clor si fluor. Stiu ca multi spun ca sunt nebun, am demonstrat insa ca se poate trai fara apa", a declarat el.

Medicii nu sunt de acord cu practica lui si avertizeaza ca, mai devreme sau mai tarziu, organismul lui va incepe sa ii joace feste.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.