El este bărbatul care a murit electrocutat alături de părinții săi, la Cluj. Cei trei au fost găsiți fără suflare lângă o piscină gonflabilă

Autor: Diana Bostan

Ovidiu Mureșan, un fost director de bancă, a murit electrocutat

Sursa: Facebook

O adevărată tragedie a avut loc la Cluj, acolo unde o întreagă familie a murit electrocutată lângă piscină. Iată cine sunt cele trei victime!

Printre cele trei persoane găsite electrocutate lângă o piscină în Cluj se numără și un fost director de bancă, Ovidiu Mureșan, în vârstă de 46 de ani. Prietenii îl descriu ca pe un „om extraordinar”, evidențiind calitățile sale umane și profesionale. Tragedia a lovit puternic comunitatea, întrucât alături de Mureșan au pierit și părinții săi, adâncind durerea și șocul celor care i-au cunoscut.

Un fost director de bancă a murit electrocutat alături de părinții săi

Au ieșit la iveală noi informații legate de incidentul tragic petrecut marți seara în Cluj, unde trei persoane au fost găsite fără viață în curtea unei case din colonia Sopor, lângă o piscină gonflabilă. Autoritățile suspectează că victimele au murit electrocutate, iar investigațiile continuă pentru a stabili circumstanțele exacte ale decesului.

Potrivit Adevărul, una dintre victime este Ovidiu Mureșan, în vârstă de 46 de ani, un fost director de bancă și un economist cunoscut în Cluj-Napoca.

Acesta a pierit în tragicul accident alături de părinții săi, în vârstă de 74 și 76 de ani.

Citește și: Cine sunt victimele din Cluj care au murit electrocutate în piscina gonflabilă. Au intrat să se răcorească și au avut parte de un sfârșit tragic

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Ovidiu Mureșan era binecunoscut în comunitatea locală pentru profesionalismul său și dedicarea față de munca sa. Deși nu era căsătorit și nu avea copii, Ovidiu locuia împreună cu părinții săi, cu care avea o relație strânsă. Tragicul eveniment a zguduit profund comunitatea, lăsând un gol imens în viețile celor care l-au cunoscut și apreciat.

Unul dintre apropiații lui Ovidiu a mărturisit că acesta a fost o persoană remarcabilă.

Ovidiu avea proiecte ambițioase, acesta deținea câteva hectare de teren și avea planuri de a construi mai multe case în acea zonă. „A fost un om extraordinar”, a spus unul dintre apropiații lui Ovidiu, potrivit Adevărul.

Cum s-a petrecut tragedia de la Cluj

După ce a încercat să ia legătura cu Ovidiu, dar fără succes, un vecin a decis să-i facă o vizită.

Acesta este și cel care a făcut descoperirea șocantă și a sunat la 112. Polițiștii au ajuns rapid la locul tragediei, unde au găsit victimele, îmbrăcate în costume de baie, fără suflare, lângă o piscină gonflabilă. 

Citește și: Moarte învăluită în mister la Cluj. O întreagă familie a fost descoperită fără suflare, în curtea casei, lângă piscină

Potrivit știrileprotv.ro, în urma investigațiilor la locul tragediei, s-a constatat că cei trei membri ai familiei, fiul în vârstă de 46 de ani și părinții săi în vârstă de 74 și

respectiv 76 de ani, au pierit într-un mod tragic din cauza unei instalații electrice improvizate.

Incidentul a avut loc în curtea locuinței lor, unde deasupra unei piscine gonflabile treceau mai multe fire de curent. Se pare că unul dintre fire s-a rupt în timp ce Ovidiu Mureșan se afla în apă, rezultând electrocutarea sa. În încercarea disperată de a-l salva, mama a sărit în ajutorul fiului ei, dar și ea a fost electrocutată mortal. Tatăl lor, martor la tragedie, a intervenit și el, încercând să-i scoată din apă, dar a fost și el victimă a aceluiași accident tragic.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?