El este barbatul care a sprijinit-o intotdeauna pe celebra Vahide Percin, chiar si dupa divort! Iata cine este fostul sot si tatal fiicei indragitei actrite, care i-a fost alaturi in cele mai grele clipe din viata!

Author: D.I.
Actualizat: 11 feb 2022, 11:58
vahide percin Foto(11)

Vahide Percin, o figura emblematica a cinematografiei din Turcia

Sursa: Instagram Vahide Percin

Actrita Vahide Percin este o emblema a cinematografiei din Turcia, fiind extrem de apreciata de public pentru rolurile sale magistrale.

Actrita Vahide Percin, cea care a inlocuit-o pe frumoasa Meryem Uzerli, in serialul "Suleyman Magnificul, sub dominia iubirii", s-a nascut in anul 1965 si are o poveste de viata impresionanta. In prezent, publicul din Romania o poate urmari pe celebra si talentata actrita in distributia productiei Ma numesc Zuleyha, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Va mai amintiti de impunatoarea Sultana Hurrem din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"?

Intre celebra actrita si Sultana Hurrem au existat multe asemanari, Vahide fiind o adevarata luptatoare, "o femeie razboinica", dupa cum se caracterizeaza ea.

In urma cu noua ani, Vahide a fost diagnosticata cu o boala cumplita, cancer mamar. Timp de sase luni a facut chimioterapie. S-a vindecat insa miraculos si, cand a revenit, a povestit cum s-a luptat cu boala si clipele cumplite prin care a trecut.

Vahide a dezvaluit faptul ca a izbucnit in lacrimi atunci cand a trebuit sa se rada pe cap.

"Mi-a fost greu, dar am decis sa nu port peruca. Capul meu chel a fost un fel de mesaj pentru celelalte femei. Am vrut sa le spun ca suntem mai puternice decat orice, chiar si decat boala", a povestit Vahide.

Dupa ce a invins boala, se pare ca Vahide a avut o relatie amoroasa cu un actor mai tanar ca ea, motiv pentru care sotul ei a cerut divortul.

Vahide era casatorita de multi ani cu un coleg de breasla, Altan Gordum, cei doi avand impreuna o fiica, Alize, in varsta de 20 de ani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Când poți urmări serialul Mă numesc Zuleyha la Kanal D! Iată zilele și ora de difuzare ale episoadelor din noul sezon ce va incepe pe 2 februarie!

Vahide Percin este una dintre cele mai indragite actrite din Turcia

Vahide a jucat in numeroase filme artistice, seriale si piese de teatru. Telespectatorii romani o stiu pe Vahide din serialul “Feriha”, apoi din productia-fenomen "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii". Dupa ce anul trecut a jucat din nou intr-un serial care i-a adus un succes rasunator, "Mama", Vahide a fost din nou cooptata intr-un proiect important.

Reputata actrita Vahide Percin, a revenit 2018, pe micul ecran cu rolul "Hünkar", in productia "Bir Zamanlar Cukurova" ("Ma numesc Zuleyha").
Intre putere si constiinta, Hunkar trebuie sa ia decizii dificile care vor influenta viata multor oameni. Ordinea construita de sotul sau este aparata ca pe o litera de lege de Hunkar, aceasta administrand intreaga avere a familie si ferma Yaman. Deciziile pe care Hunkar Yaman le va lua pentru salvarea reputatiei fiului si familiei sale, vor tine telespectatorii cu sufletul la gura.

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha", asa cum n-ati mai vazut-o pana acum! Iata cum a arata in prezent indragita actrita Vahide Percin si cum a fost surprinsa!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.