El este bărbatul care i-a oferit cel mai mare sprijin Biancăi de la „Casa iubirii”! I-a fost alături chiar și în timp ce era concurentă în emisiune: „Susținerea lui a fost fundamentală pentru mine”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 iun 2024, 14:21

Bianca Mândru

Sursa: Captură YouTube Foc pe Bârfă

Bianca Mândru, o fostă concurentă de la „Casa iubirii”, a făcut dezvăluiri neașteptate despre bărbatul care a sprijinit-o cel mai mult!

Bianca Mândru, fostă concurentă de la „Casa iubirii” sezon 2, emisiune prezentată de Andreea Mantea la Kanal D, a vorbit pentru prima dată despre bărbatul care i-a oferit cel mai mare sprijin și care a știut mereu cum s-o consoleze. 

Cine este bărbatul care i-a oferit cel mai mare sprijin Biancăi

Invitată la podcastul „ Foc pe Bârfă ”, moderat de fostul concurent „Casa iubirii” Ionuț Stoica, Bianca a făcut dezvăluiri neașteptate despre bărbatul care i-a oferit cel mai mare sprijin atât în viața de zi

cu zi, cât și pe vremea când încă era concurentă în competiție.

Citește și: Bianca de la „Casa iubirii”, dezvăluiri neașteptate despre Ionuț! „M-a speriat, m-a inhibat”. Ce a putut să-i facă fostul ei iubit când locuiau împreună

Deși toată lumea se aștepta ca Bianca să rostească numele fostului ei iubit, Ionuț, iată că pe gura fostei concurenta a ieșit total alt nume.

Este vorba despre prietenul cel mai bun al tinerei, despre care spune că a știut mereu cum s-o consoleze și s-o susțină necondiționat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Am un prieten foarte bun, îl cheamă Vlad. În multe situații nu știam cum să le abordez și-mi era greu să-i povestesc, ce simt, cum se întâmplă(...).

Susținerea asta necondiționată pe care am primit-o din partea lui era ca și cum aș fi primit susținere de la un milion de oameni. Erau momente în care îl sunam când eram fericită și mă înregistra. Când se întâmpla ceva, îmi trimitea video-ul și-mi spune: Uite, erai așa, poți fii și așa (n.r.: veselă). Are mai multe moduri de a aborda situațiile într-un mod foarte inteligent și destul de detașat. Susținerea
lui a fost fundamentală pentru mine.

Citește și: Ce se întâmplă cu Bianca după despărțirea de Ionuț. Vecinii se plâng de ea. Cum se apără fosta concurentă

(...) M-a ajutat foarte mult în toată emisiunea, el știe mai bine cum funcționează televiziunea decât mine. M-a ajutat să rămân calmă. El pe mine mă vede ca pe cea mai bună persoană din lumea asta, ne motivăm unul pe altul, eu cred foarte mult în el, el crede foarte mult în mine”, a declarat Bianca, în podcastul lui Ionuț

Stoica.

Cum au reacționat oamenii

Se pare că prezența Biancăi în podcastul lui Ionuț i-a bucurat foarte mult pe fanii tinerei, care nu au ezitat să lase câte un comentariu cu o vorbă bună atât la adresa ei, cât și a moderatorului.

„Cei doi, Bianca și Ionuț Stoica, au fost cei mai inteligenți din sezonul 1 și 2. Felicitări ambilor pentru ambiția de a evolua”, „A fost o plăcere să o revăd și să o ascult pe Bianca.

Frumoasă și inteligentă”, „Astăzi am văzut o altă Bianca, felicitări pentru felul cum gândești acum”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii podcastului făcut de Ionuț.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.