El este bărbatul din România care poate tracta mașini cu propria forță și care bate cuiele cu palma! Cum a primit porecla de „ urmașul lui Sfarmă Piatră”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 sep 2024, 17:15

El este urmașul lui Sfarmă Piatră

Sursa: Captură Stirile KANAL D

Într-un sat pitoresc din județul Buzău trăiește un om ale cărui forțe extraordinare par desprinse din legende. Povestea impresionantă a acestuia a fost prezentată duminică, pe 1 septembrie, la „Asta-i România”

Virgil Bîgiu, un bărbat de 66 de ani din Buzău, este considerat urmașul modern al lui Sfarmă Piatră, un personaj mitologic cunoscut pentru puterea sa supranaturală. Deși nu a moștenit statura impunătoare a strămoșilor săi uriași, bărbatul prezentat la „Asta-i România” a moștenit o forță incredibilă, care l-a transformat într-un veritabil munte de putere.

Ce abilități are Virgil Bîgiu, urmașul lui Sfarmă Piatră

În mod surprinzător, Virgil Bîgu își poate demonstra forța în cele mai neobișnuite moduri. Încă din tinerețe, el și-a descoperit abilitățile remarcabile, prin realizarea unor performanțe care pentru mulți par imposibile. De exemplu, a fost capabil să stea întins pe un pat de cuie, în timp ce ținea în brațe o fată de la circ, care cântărea 48 de kilograme, fără a resimți nicio durere.

Una dintre cele mai remarcabile demonstrații ale puterii sale este abilitatea de a bate cuie cu mâna goală și de a sfărâma pietrele ca pe niște biscuiți, fără a se răni.

În plus, Virgil poate ridica mașini fără ajutor.

„La 40 de ani eu tractam camioane de 20 de tone.(...) Un ARO 243 îl ridicam de față, soția scotea roata și eu schimbam roata cu cealaltă mână”, le-a povestit bărbatul reporterilor de la „Asta-i România”.

Citește și: Ea este femeia care împodobește toate miresele din Țara Oașului! Viorica Puți a fost declarată „Tezaur Uman Viu”, pentru măiestria cu care le gătește pe tinere

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Pe lângă aceste forțe fizice impresionante, Virgil Bîgiu deține și un magnetism neobișnuit. Obiecte metalice precum telefoanele mobile, ciocanele, fiarele de călcat și chiar monedele se lipesc de corpul său ca și cum ar fi un magnet uman: „Pe mine stau obiecte foarte grele”.

Ce dietă și ce recorduri are Virgil Bîgiu, urmașul lui Sfarmă Piatră

Cu toate acestea, Virgil nu a avut întotdeauna o viață ușoară.

În copilărie, el era un băiat foarte sensibil: „Întotdeauna am fost bolnăvicios. Efortul pe care îl depuneam depășea mult condiția mea fizică. Eu primăvara și toamna trebuia să fac un tratament cu B-uri. După ce am trecut de 7-8 ani n-am mai avut probleme”.

Pe parcursul vieții sale, Virgil a menținut o disciplină strictă în ceea ce privește alimentația și stilul de viață: „Când am făcut sport, zilnic un cub de ciocolată de casă era foarte binevenit, carne foarte puțină, nu mă zbat cu carnea așa mult.

În fond mănânc lactate și ouă. Nici ouă nu mănânc multe, maxim trei-patru pe săptămână. Nu țigări, nu alcool”. â

Citește și: 14 copii din Buzău au rămas orfani de tată, după un accident cumplit. Cum s-a produs tragedia

Unul dintre recordurile sale personale este de a bate 11 cuie în doar 45 de secunde, o performanță care subliniază capacitatea lui extraordinară de a-și controla forța brută.

Cu toate că pare a fi un personaj de poveste, Virgil Bîgiu este cât se poate de real, un exemplu viu al potențialului uman când vine vorba de forță și determinare.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.