El este bărbatul ucis în Crângași! Rudele agresorilor fac declarații halucinante: „Dacă i-a bagat mâna în gât, ce era să facă?"

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 16 mai 2024, 10:39

Bărbatul avea 46 de ani când a fost ucis

Sursa: Observator; Captură video

Crima din cartierul Crângași, din Capitală, a avut loc marți seară, pe data de 14 mai. Scenele cumplite în care un bărbat a fost ucis în bătaie s-au petrecut în mijlocul unei intersecții.

Deși crima s-a produs la o oră de vârf, într-o zonă circulată a Sectorului 6, din București, nimeni nu a încercat să-l salveze pe bărbatul de 46 de ani, atacat de doi tineri înarmați cu bâte. 

Cum s-a produs crima din Crângași

Totul ar fi pornit în Parcul Crângași, acolo unde una dintre fiicele victimei a început să fie intimidată de băieții în vârstă de 16 ani și 20 de ani, dar și de iubitele lor.

Una dintre acestea ar fi vrut să-i ceară socoteală tinerei pentru un Like pe care i l-ar fi dat pe Facebook partenerului ei.

Fata l-a chemat pe tatăl ei vitreg, întrucât s-a simțit într-un real pericol, iar acesta a plecat de la locul de muncă pentru a o scăpa din respectiva situație. Însă lucrurile au degenerat rapid, iar bărbatul a ajuns să fie alergat de cei doi tineri, care s-au înarmat cu niște araci de susținere ai copacilor din zonă.

În cele din urmă, atacatorii l-au prins, în timp ce încerca să traverseze bulevardul din zonă, și au început să-l lovească în repetate rânduri, în zona capului, chiar în mijlocul intersecției.

Citește și: Motivul halucinant al crimei din Crângași: Un Like dat pe Facebook de fiicele victimei! Bărbatul a fost ucis imediat cum a intervenit în scandal

„L-au omorât în bătaie! A încercat să-i ia apărarea unei fete care era în conflict cu cei doi și pentru că s-a băgat au dat cu bâtele în el până

l-au lăsat inconștient”,  a dezvăluit un martor, conform Observator.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Ce declarații fac rudele agresorilor din Crângași

În cele din urmă, din cauza loviturilor brutale, victima și-a pierdut viața. Paramedicii ajunși la fața locului au încercat din răsputeri să-l salveze, însă, în cele din urmă, a fost declarat decesul. 

Ulterior, ucigașii au fost prinși de polițiști și duși la secție pentru audieri. Potrivit sursei citate, aceștia ar fi recunoscut, în mare parte, cele întâmplate, însă au încercat să se victimizeze, întrucât au declarat că au fost amenințați și au încercat să se apere.

Rudele celor doi aduc în prim-plan aceeași explicație. Familiile lor susțin că totul ar fi pornit de la victimă, care i-ar fi amenințat pe băieți cu diverse obiecte.

De asemenea, aceștia spun că bărbatul ar fi început agresiunea fizică.

Citește și: Au fugit după el şi l-au ucis! Declarații cutremurătoare ale fiicei bărbatului omorât în bătaie, în Crângași: „L-au prins în mijlocul străzii şi..”

„Deci copilul a fost amenințat cu o macetă, cu o șurubelniță și copilul a alergat tot Parcul Crângași. Din cauza la o fată, din cauza nepoatei.

A luat un par de la copac și i-a dat în cap.- Ală i-a bagat mâna în gât lui nepotă-miu. Dacă i-a băgat mâna în gât ce era să facă copilul minor? Ei s-au aparat. Autoapărare, logic!”,  au declarat rudele atacatorilor, pentru TVR.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?