El este cel mai frumos actor din serialele turcești

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 feb 2024, 01:00

El este cel mai frumos actor din serialele turcești

Sursa: Facebook Can Yaman - Canyamaniacs

Actorii turci atrag atenția telespectatorilor prin înfățișarea lor, iar acesta este cel mai frumos actor din serialele turcești.

Cel mai frumos actor din serialele turcești este pus în același top cu persoane importante precum Brad Pitt, Mathew McConaughey, Robert Downey Jr. și Zac Efron. Iată ce actor din serialele turcești este considerat cel mai frumos.

Citește și: Cele mai frumoase povești de dragoste din serialele turcești

Can Yaman este cel mai frumos actor din serialele turcești 

Cinematograful și serialele turcești au luat amploare cu adevărat în ultimii doi ani și au oferit lumii un alt mod de a privi poveștile sentimentale ce atrag atenția asupra telespectatorilor. Multe dintre succesele filmelor și serialelor se datorează marilor actori și actrițe care dau viață personajelor. Actori bărbați turci precum Burak Özçivit, Kerem Bürsin și Aras Bulut Iynemli și-au câștigat un loc special în inimile telespectatorilor. 

Burak Özçivit, Kerem Bürsin și Aras Bulut Iynemli au câștigat aprecierea oamenilor, însă Can Yaman i-a surprins pe telespectatori cu felul în care arată. Actorul s-a născut la data de 8 noiembrie 1989, iar de-a lungul carierei sale, acesta a primit numeroase premii precum un premiu Fluture de Aur în 2018 și un premiu Murex d'Or pentru interpretarea lui Can Divit în popularul serial TV  Erkenci Kuş.

Can Yaman este unul dintre cei mai atrăgători actori bărbați de pe ecranele TV, având 1,83 metri înălțime, iar aspectul fizic l-a ajutat să fie pe locul 28 în topul „100 cele mai frumoase fețe ale unor oameni celebri din multe țări ale lumii”. Aspectul fizic, dar și alte aspecte au fost importante precum eleganța, originalitatea, clasă. În 2021, doar 100 dintre cele aproximativ 250.000 de celebrități au fost selectate. Peste

45 de țări din întreaga lume au fost reprezentate acolo. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Durere mare în lumea serialelor turcești! A murit actrita din „Suleyman Magnificul”

Lucruri mai puțin cunoscute despre Can Yaman

Can Yaman s-a născut într-o familie albaneză, iar frumosul actor este singur la părinți. Când Can avea 5 ani, părinții lui s-au despărțit, însă acest lucru nu l-a făcut să nu își urmeze cariera visurilor sale, iar aceasta a fost avocatura. În anul 2011, a început să lucreze ca stagiar cu avocatul turc Somay Hukuk Burosu la Istanbul, Turcia. Apoi a lucrat ca avocat la Asociația Baroului din Istanbul, Turcia. 

După ce a lucrat câțiva ani în sectorul dreptului corporativ, și-a dat seama că nu era menit să lucreze în sectorul corporativ. „Îmi venea să am o vedere deschisă, dar să stau într-un birou și să port costum m-a deranjat foarte mult. Când mi-au dat concediu anual, am plecat fără să mă întorc. La televizor m-au văzut colegii în continuare.”

În anul 2014 a avut marele debut pe micile ecrane, având un rol de actor secundar în serialul turcesc „Gönül İşleri” în care a jucat rolul lui Bedir, iar în anul următor, acesta a fos actorul principal al serialul turcesc „İnadına Aşk”. Actorul și-a câștigat popularitatea în anul 2018, atunci când a jucat în serialul turcesc „Erkenci Kuș”.

Pe lângă avocatură, actorie și modeling, Can Yaman este și un filantrop și a fost asociat cu o campanie de caritate „Can Yaman For Children”. „Apoi este asociația non-profit pe care am creat-o pentru a ajuta copiii mai puțin norocoși. Țin la copii, vreau să-i ajut pe cei mici care sunt în condiții proaste. Copilăria, adolescența au fost perioade fundamentale pentru creșterea mea.”, potrivit wikibio.in.

Citește și: Top 10 cei mai frumoși actori turci! Pe ce loc se clasează Can Yaman și Burak Ozcivit

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.