El este cel mai important barbat din viata celebrei actrite Sinem Unsal, din serialul "Doctorul minune"! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 aug 2021, 18:40
actorii serialului doctorul minune Foto(8)
Sinem Unsal, in distributia serialului Doctorul minune
Sursa: Instagram

Sinem Unsal este considerata una dintre cele mai talentate si adulate actrite din tanara generatie din Turcia.

Desi are frageda varsta de 28 de ani si doar sase ani de experienta in actorie, tanara Sinem Unsal a reusit sa capteze atentia publicului din Turcia, dar si de peste hotare, cu talentul ei deosebit si cu frumusetea ei rapitoare, devenind rapid una dintre cele mai apreciate actrite din tanara generatie.

Sinem Unsal indragostita lulea de un celebru actor!

Actrita Sinem Unsal s-a nascut in 1993 in orasul Izmir.

Parintii sai i-au descoperit inca din copilarie talentul actoricesc de exceptie si au indrumat-o catre o cariera in actorie. Peste ani, aceasta a decis insa sa se indrepte spre un cu totul alt domeniu si anume Literatura comparata, pe care a studiat-o in cadrul Universitatii Eskișehir Osmangazi. Doar ca destinul avea sa-i pregateasca un alt drum dupa incheierea facultatii.

Tanara Sinem Unsal a primit o prima propunere de a juca intr-un serial de televiziune, dupa ce s-a inscris la casting.

Aceasta a jucat in anul 2017 in serialul "Çoban Yıldızı" ("Steaua sufletului"), apoi in anul 2018 a fost cooptata in distributia serialului "Siyah Beyaz Aşk". Dar rolul care i-a adus cel mai mare succes a fost cel jucat in serialul Doctorul minune, in anul 2019, in care a dat viata personajului Nazli, avandu drept partener pe celebrul actor Taner Olmez.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: „Doctorul minune”, în curând, la Kanal D! Un nou serial turcesc de succes se pregătește să cucerească publicul din România

Tanara actrita Sinem Unsal a cunoscut gustul celebritatii inca de la debutul carierei sale insa a continuat sa isi pastreze deminitatea si verticalitatea de-a lungul timpului. Desi a devenit celebra, aceasta a evitat mereu sa isi expuna pe tava viata personala, preferand sa isi pastreze in umbra relatiile amoroase.

Insa de curand presa din Turcia a scris despre faptul ca Sinem Unsal traieste de aproape trei ani de zile o frumoasa poveste de dragoste cu un celebru coleg de breasla, Kıvanç Kılıç.

Citeste si: DETALII nestiute despre frumoasa actrita Sinem Unsal din distributia serialului "Doctorul Minune", care va fi difuzat in curand la Kanal D!