El este cel mai important barbat din viata frumoasei Sevda, protagonista serialului "Dragoste si secrete"! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita Ozgu Kaya, alaturi de iubitul ei, la Paris!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 dec 2020, 11:48
Foto(10)

Ozgu Kaya si Burak Serdat Senal formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri de actori din Turcia.

El este cel mai important barbat din viata frumoasei Sevda, protagonista din serialul "Dragoste si secrete"! Ozgu Kaya si Burak Serdar Sanal din indragita productie turceasca “Dragoste si secrete”, difuzata la Kanal D, s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru serial si de atunci au devenit un cuplu. Cei doi indragostiti si-au anuntat relatia la inceputul acestui an, cand au fost intr-o calatorie romantica la Paris.

El este cel mai important barbat din viata frumoasei Sevda, protagonista din serialul "Dragoste si secrete"!

Ozgu Kaya s-a născut pe 17 iunie 1996 în Istanbul. Aceasta a urmat cursurile Liceului de Arte și a studiat vioara și pianul. A absolvit Conservatorul de Stat din Istanbul, Departamentul Radio, Cinema și Televiziune. Talentata actria a debutat în anul 2017 cu rolul Sibel în serialul "Adi Efsane", in care a jucat alături de Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır și Rojda Demirer. A

urmat rolul Zeynep in serialul istoric "Mehmetçik Kut’ul Amare" (2017-2018).
În 2019 a primit rolul principal în serialul "Dragoste si secrete", pe care l-a acceptat drept cea mai mare provocare de pana acum.
Pe lângă actorie, Ozgu este pasionată de muzică și dans iar printre hobby-urile sale se numără: călătoriile, lectura, fotografia, sportul și înotul.

Iubitul frumoasei actrițe este carismaticul actor Burak Serdar Şenal, care joacă rolul lui Pilot în serialul "Dragoste și secrete".

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului și sunt împreună de peste un an. Frumosul cuplu a întâmpinat noul an în Paris, orașul iubirii, unde au fost intr-o calatorie romantica.

“Dragoste si secrete”. Dusmani in serial, cuplu in viata reala!

Cei doi actori care ii interpreteaza pe Sevda, o tanara care isi doreste sa devina un star si Pilot, capul unei retele de traficanti, nu ezita sa isi declare dragostea inclusiv pe retelele de socializare.

Frumosul cuplu a ajuns repede in centrul presei din Turcia care speculeaza o posibila casatorie intre cei doi.

Citeste si: Sevda, in pericol de moarte! Afla ce situatie teribila va avea tanara de infruntat si ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Dragostei si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Actrita din serialul "Dragoste si secrete", in top cele mai frumoase femei din lume! Ce spune Özgü Kaya despre rolul din "Dragoste si secrete"!

Citeste si: Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"! Iata cum s-a antrenat celebrul actor cu cei mai buni specialisti in arte martiale!

Citeste si: Keremcem face anuntul cel mare! Indragitul actor turc traieste o frumoasa poveste de dragoste

Intrebat cum vede viitorul alaturi de iubita lui, Burak Serdar Sanal a declarat: „Ma gandesc la o viata impreuna, mai bine spus … imi doresc sa fim mereu impreuna ”.

Cititi continuarea aici.