El este cel mai important și iubit bărbat din viața celebrei Ahu Yağtu, actrița care joacă rolul Suzan în serialul Totul pentru familia mea

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2024, 18:18
video Foto(4)

Ahu Yağtu, care interpretează rolul Suzan în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum a fost surprinsă de curând renumita actriță!

Serialul turcesc Totul pentru familia mea a cucerit publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D și surprinde în continuare cu noi momente emoționante, răsturnări uluitoare de situație și întâmplări memorabile, puse în scenă de actori celebri, dar și de tineri foarte talentați, aflați la început de carieră. Printre cei mai apreciați actori se numără și superbă Ahu Yağtu, pe care telespectatorii din România au cunoscut-o încă din anul 2010, în serialul Dragoste și pedeapsa și apoi în producția Furtună pe Bosfor, în rolul Candan și în anul 2022 aceasta a revenit la Kanal D în serialul

Totul pentru familia mea.

Cine este cel mai important și iubit bărbat din viața celebrei Ahu Yağtu, actrița care joacă rolul Suzan în serialul Totul pentru familia mea

Ahu Yağtu este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, superbă actriță a dovedit un talent uriaș și o carismă deosebită în multe seriale și filme artistice în care a jucat.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Suzan, un rol solicitant care i-a adus cel mai mare succes pe plan profesional.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, apariție îngrijorătoare! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Ahu Yağtu în mediul online! Fanii ei au fost bulversați

Dincolo de cariera strălucită, frumoasa actriță este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece are un fiu minunat pe care îl adoră și îi are alături încă pe părinții săi, care o sprijină necondiționat. Deși a trecut prin două mariaje eșuate, celebra actrița a mers de fiecare dată mai departe cu demnitate și verticalitate și a rămas la fel de optimistă și plină de viață.

Cel de-al doilea soț, renumitul actor Cem Yilmaz, i-a dăruit un fiu, care a rămas sub tutela ei și pe care l-a crescut cu grijă și multă iubire și pe care îl consideră în prezent cel mai important și iubit bărbat din viața sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Ahu Yağtu, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Ahu Yağtu s-a născut în 1978, în orașul Izmir, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație exemplară dar și sprijinul necesar pentru a studia și a-și realiza marile dorințe pe plan profesional. În timpul liceului, Ahu a început să practice modelingul și a devenit rapid un fotomodel de succes și celebru în Turcia.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, așa cum nu ați mai văzut-o până cum! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ahu Yağtu în rulota sa, pe platourile de filmare

Treptat a conștientizat faptul că nu va putea renunța definitv la marele ei vis de a deveni actrița și s-a reorientat către o școală privată de teatru, pe care a absolvit-o cu succes. Iar în anul 2001, superbă Ahu a debutat pe platourile de filmare ale serialului intitulat sugestiv 90-60-90, care a reprezentat primul pas către carieră strălucită de astăzi și noi oportunități pe plan profesional.