El este cel mai tanar si seducator actor din distributia serialului "Mireasa din Istanbul"! Iata in ce ipostaze uluitoare a fost surprins carismaticul Berkay Hardal (Murat) in bratele iubitei sale, dincolo de platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iul 2022, 14:55
video Foto(7)

Interpretul rolului Murat din serialul "Mireasa din Istanbul" este considerat la doar 21 de ani, unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Sarmantul Berkay Hardal s-a nascut in 1996, in Istanbul si a absolvit cursurile de actorie la scoala privata "Umit Çirak", din Istanbul si se afla la prima experienta in calitate de actor intr-un serial de televiziune.


Tanarul atragator si carismatic, Berkay Hardal, care interpreteaza rolul cuceritoului Murat, in "Mireasa din Istanbul" si partenera sa, Hira Koyuncuoglu, care joaca rolul sfioasei Bade s-au cunoscut si s-au indragostit in timpul filmarilor pentru serial.

Citeste si: Frumoasa Begum (fosta iubita a lui Faruk din "Mireasa din Istanbul"), o "Jennifer Lopez a Turciei"! Iata cat sexy este Ozge Borak in realitate si cum isi mentine silueta perfecta!


Desi carismaticul Berkay are doar 21 de ani iar Hira are 22 de ani, intre ei a existat o chimie speciala, deoarece s-au placut inca de la primele scene filmate pe platourile "Mireasa din Istanbul" si au decis sa formeze un cuplu.


Frumoasa Hira Koyuncuoglu, aceasta a absolvit Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii Kadir Has si a inceput activitatea ca actrita cu drepturi depline inca din 2012, cand a jucat in serialul "Feriha", apoi in 2015 in serialul "Bahar: Viata furata" si anul trecut a fost cooptata in "Mireasa din Istanbul", unde destinul i-a scos in cale barbatul ideal.


Iubirea celor doi actori a devenit din ce in ce mai puternica, iar Berkay afirma intr-o postare pe contul lui de socializare ca cel doua femei care dau sens
vietii sale sunt mama sa si frumoasa Hira, iubita lui.