El este David, puștiul care a intrat pe teren la meciul România-Olanda pentru a da mâna cu Florin Niță: „A stat până la 3 dimineața să deseneze steagul României”. Ce mărturisire a făcut copilul după meci

Autor: Diana Bostan

David este copilul care a intrat pe teren la meciul România- Olanda

Sursa: Profimedia/ Facebook: Lucia Chifa Cotul

El este puștiul care a intrat pe teren în timpul meciului România-Olanda de la Euro 2024. Copilul de naționalitate română a avut un singur vis, acela de a da mâna cu portarul Florin Niță!

În timpul meciului România-Olanda, David, un copil român crescut în Germania, a pătruns pe teren, purtând un tricou galben cu steagul țării pe piept. Povestea acestui copil, plină de emoție, a ieșit la iveală abia după finalul meciului, stârnind reacții puternice din partea fanilor.

Citește și: România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024

Puștiul a intrat pe teren pentru a da mâna cu portarul Florin Niță

Imaginile cu tânărul fan au devenit virale pe rețelele sociale, iar un utilizator l-a identificat, menționând că au călătorit împreună cu trenul. Copilul ar fi călătorit, alături de părinți, de pe o insulă mai sus de Rostock, cel mai nordic punct al Germaniei. Acesta și-ar fi pictat singur steagul României pe tricou, acesta neavând de unde să achiziționeze un tricou al naționalei.

Citește și: Tricolorii au oferit o lecție importantă de civilizație și respect la plecarea din Germania. Mesajul transmis de naționala României a devenit viral: „Oaspeții perfecți”

„Puștiul ăsta a venit cu mine în tren de la Berlin, împreună cu părinții lui, din cel mai nordic punct al Germaniei de pe o insulă mai sus de Rostock! Este extraordinar puștiul! Am văzut poze și video cu el cum a stat până la 3 dimineața să deseneze steagul României pe singurul lui tricou galben fiindcă nu

avea de unde să cumpere echipament al naționalei! La ora 3 dimineața, cu tricoul încă ud, a plecat cu trenul să străbată aproape 800 km pentru a vedea naționala României! Înainte de a coborî în gara Munchen, eu am schimbat tricoul de pe drum cu unul al naționalei și el se uita la mine cu jind! Respect puștiule! Respect România! Respect Dna Anca din Bistrița pentru cum vă învățați copiii sa iubească România deși locuiesc și învață în Germania! Jos pălăria!”, a scris bărbatul pe Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Copilul și-a îndeplinit visul la Euro 2024

Într-un alt video postat pe TikTok, copilul a mărturisit faptul că visul lui a fost acela de a da mâna cu Florin Niță și că este extrem de fericit că a reușit acest lucru.

Puștiul a avut nevoie de mult curaj și mărturisește că a încercat să dea mâna și cu Ronaldo, într-un alt meci, însă nu a reușit.

Citește și: Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”

„Da, am intrat pe teren. Am vrut să dau mâna cu Niță și de mult am vrut să-l văd și să dau mâna cu el.

De asta am vrut să o fac. Nu am reușit la Ronaldo și am vrut s-o fac aici. Și am reușit. Meciul mi-a plăcut foarte mult, nu era foarte frumos că au pierdut, dar era bun meciul”, a mărturisit copilul, într-un video postat de un reporter român pe TikTok.

@radu.tilita Un copil a intrat pe teren la meciul dintre România și Olanda! Românul nostru este îndrăgostit de echipa națională și ieri și-a îndeplinit un vis! #romania #munchen #allianzarena #adorabili❤️🧸🥰 #curaj #bravo #mândridevoi🇷🇴🇷🇴🇷🇴 #hairomania ♬ sunet original- Radu Tiliță

În ciuda emoției exprimată de copil prin cuvinte, există și internauți care au condamnat gestul copilului, aceștia susținând că un meci atât de important nu putea fi întrerupt și că părinții sunt cei neresponsabili de gestul micuțului.

Cu toate acestea, familia lui David este extrem de fericită și mândră, mătușa copilului menționând faptul că acesta este un român adevărat, în ciuda faptului că a fost născut și crescut în Germania.

„David, nepotul meu favorit. Născut, crescut în Germania...dar, ROMÂN ADEVĂRAT! Te iubesc puiule”, a scris aceasta pe Facebook.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.