El este Florin, tânărul care s-a stins din viață chiar de ziua lui. Băiatul a fost aruncat din mașină după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp

Autor: Diana Bostan

Florin este tânărul care și-a pierdut viața într-un accident rutier

Sursa: Facebook

Florin, un tânăr în vârstă de 21 de ani, s-a stins din viață chiar de ziua lui. Băiatul a fost protagonistul unui accident rutier înfiorător, după ce s-a urcat băut la volan.

Tânărul sărbătorise cu prietenii la discotecă și, în urma consumului excesiv de alcool, s-a urcat la volan. Într-o cursă nefericită, după nici câțiva kilometri, a pierdut controlul mașinii, intrând într-un stâlp și răsturnându-se. Prietenii lui, care îl însoțiseră la petrecere și care au refuzat să se urce în mașină cu el, au avut norocul de a-și salva viața. Teribilul accident s-a petrecut pe Drumul Judeţean 226, în satul Sinoe.

Florin s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice

În primele ore ale dimineții, după o noapte de petrecere și alcool, Florin s-a aventurat la volan și a apăsat pedala de accelerație fără să-și dea seama de consecințele sale. Înfricoșătoarele imagini surprinse de o cameră de supraveghere arată cum mașina gonea cu viteză, intră pe contrasens și distruge totul în calea sa.

Citește și: Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări

Potrivit observatornews, tânărul se deplasa dinspre Mihai Viteazu către Constanța, iar într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului, intrând într-un stâlp de electricitate.

Coloana de beton a fost prăbușită la pământ, iar mașina, în urma impactului deosebit de violent, s-a rostogolit de mai multe ori.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În urma accidentului de proporții, tânărul a fost aruncat cu forța din mașină la câțiva metri distanță, subliniind gravitatea impactului și amploarea tragediei care a avut loc. Din nefericire, impactul a fost atât de violent, încât medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Ce spun rudele băiatului despre accident

Investigațiile poliției au scos la iveală faptul că tânărul de 21 de ani și-a petrecut noaptea într-o discotecă din comuna Mihai Viteazu, unde sărbătorea propria onomastică.

Conform mărturiilor, acesta ar fi consumat o cantitate semnificativă de alcool înainte să decidă să se urce la volan.

Citește și: Accident tragic pe A1! Un bărbat a murit pe loc după ce un parapet metalic i-a străpuns mașina

Prietenii săi au avut în ultimul moment discernământul să refuze să-l însoțească, conștienți fiind de mania acestuia pentru viteză și de riscurile asociate consumului de alcool.

Cu toate acestea, părerea rudelor pare să fie diferită, acestea punând totul pe seama oboselii. Aceștia ar fi negat faptul că tânărul în vârstă de 21 de ani avea o pasiune pentru viteză

„Probabil era obosit, a pierdut controlul, a intrat în stâlp şi de aici în porţi. Nu obişnuia să meargă viteză, dar probabil se grăbea. Şi la ora 05.00, probabil îl furase somnul. ” ar fi spus ruda victimei, potrivit observatornews.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.