El este fratele geaman al Razboinicului Emanuel! Iata ce dezvaluiri inedite a facut acesta despre finalistul de la "Survivor Romania"!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 mai 2020, 16:12
video Foto(7)

Emanuel este unul dintre cei mai puternici concurenti de la Survivor Romania.

Emanuel Neagu are 23 de ani si este dansator profesionist. Este originar din Cocorastii Colt, judetul Prahova, dar locuieste in Bucuresti. A incercat toate sporturile, insa marea lui pasiune a fost dansul, care i-a devenit si profesie.

"M-am inscris la <Survivor Romania> din pasiune pentru sport si pentru adrenalina, pentru necunoscut. Ma consider un tip rezistent, creativ si ma descurc in orice situatie", afirma acesta, inainte de intra in competitie.

Citeste si: Razboinicul Cristian si Faimosul Sonny Flame, schimbare inedita de look, dupa plecarea din competitia "Survivor Romania"! Iata cum arata acum cei doi!

Citeste si: Ce fac Andrei și Karina după ce au fost eliminați de la "Survivor România"? Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Citeste si: Ruby, marturisiri incredibile! A mancat din gunoaie ca sa-si potoleasca foamea la "Survivor Romania"? "Nu mai puteam de foame, colcaia sangele in mine!"

Inca de la inceputul competitiei, Emanuel a dovedit ca este un concurent puternic si a luptat cu mare indarjire pe traseele dificile, reusind sa castige multe dueluri importante. Ambitia si vointa de fier l-au ajutat sa ocupe deja unul dintre primele locuri in Marea Finala "Survivor Romania".

Recent, Emanuel a primit drept recompensa o convorbire video cu mama sa, careia i-a dedicat victoriile sale de pana acum in "Survivor Romania".

Acesta a aflat informatii si despre fratele lui, care a revenit recent din strainatate si pe care il va reintalni acasa, in Romania.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Seara trecuta, in cadrul emisiunii "FanArena" fratele lui Emanuel a vorbit despre familia sa. Iata ce marturisiri a facut tanarul despre fratele lui geaman:

"El scria si poezii cand era mic! Nu stiu daca se stia asta, dar ii placea foarte mult sa scrie poezii, este un tip foarte romantic! Are o minte aleasa!", a spus fratele lui Emanuel.

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.