El este Gabriel, românul care a dispărut în mod misterios pe un aeroport din Italia. Tânărul a fost văzut ultima dată pe data de 21 iulie

Autor: Diana Bostan

El este Gabriel Crișan, românul dispărut în Italia

Sursa: Facebook: Gabriel Crișan

Un român în vârstă de 28 de ani a dispărut în mod inexplicabil pe Aeroportul Fiumicino, situat lângă capitala Italiei.

Gabriel Crișan, tânărul în cauză, a fost văzut ultima dată pe 21 iulie, în zona Terminalului T3, după care nu a mai fost găsit.

Citește și: Apel disperat din partea unui soț din Sibiu: Rodica a plecat de câteva zile la muncă în Italia și a dispărut fără urmă

Un român a dispărut pe Aeroportul din Fiumicino

Gabriel are o statură impunătoare, având 1,94 m și greutatea de aproximativ 93 kg, are părul castaniu deschis și ochii verzi. La momentul dispariției, purta un tricou alb și pantaloni gri cu flori galbene și albastre, tăiați sub genunchi. Era încălțat cu sandale și avea un rucsac negru mare, conform relatărilor de la Il Nuovo 7 Colli.

Citește și: Alertă la Costinești! O adolescentă de 15 ani a fost dată dispărută după ce a plecat cu o prietenă pe litoral

Tânărul în vârstă de 28 de ani are cercei în fiecare ureche și un piercing în nas. Comunicarea cu el poate fi dificilă, deoarece nu vorbește italiană sau engleză, ci doar română, notează știrileprotv.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

În plus, se pare că nu avea bani asupra sa, iar telefonul său este închis încă din noaptea de 21 iulie, complicând orice tentativă de a-l contacta sau de a-l localiza prin intermediul dispozitivelor electronice.

Gabriel a fost văzut pentru ultima oară pe data de 21 iulie

Conform presei din Italia, un detaliu special care ar putea ajuta la identificarea sa este imposibilitatea de a îndoi un deget de la mâna dreaptă.

Această problemă fizică, împreună cu vestimentația sa particulară, îl fac pe Gabriel ușor de recunoscut.

Citește și: Alertă în Galați: Un băiețel de 9 ani a dispărut de acasă. Oricine îl vede este rugat să contacteze autoritățile

Familia, alături de autoritățile locale, face un apel disperat către oricine are informații care ar putea ajuta la găsirea lui Gabriel.

Cei care l-au văzut sau care dețin informații utile sunt rugați să contacteze de urgență serviciul „Pronto Penelope” la numărul 339-6514799. Orice informație, oricât de mică, poate fi crucială pentru găsirea acestuia.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.