El este iubitul lui Ebru Șahin! Actrița de origine turcă a serialului „Hercai” este mai fericită ca niciodată: „Ne potrivim foarte bine”

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 feb 2024, 05:00

Actrița de origine turcă a serialului „Hercai” este mai fericită ca niciodată 

Sursa: Instagram Ebru Șahin Osman

Ebru Șahin, cunoscută pentru rolul principal din „Hercai”, a dezvăluit că este îndrăgostită!

Actrița Ebru Șahin, în vârstă de 27 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cedi Osman, în vârstă de 25 de ani, un baschetbalist talentat din echipa națională turcă.  Relația celor doi a stârnit imediat interesul presei mondene locale.

El este iubitul actriței Ebru Șahin

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cedi Osman (@cediosman)

Cedi Osman și Ebru Șahin nu au fugit niciodată de ochii presei când a venit vorba de relația lor și, în plus, actrița le-a dat detalii despre relația lor și despre cariera sa într-un interviu pentru ALL.

Citește și: Superba actriță Ebru Şahin şi soțul ei, Cedi Osman, sunt în luna de miere! Iată ce destinație exclusivistă de vacanță au ales cei doi îndrăgostiți!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Actrița Ebru Șahin, mai fericită ca niciodată alături de soțul ei, Cedi Osman

„Eu și Cedi ne potrivim foarte bine, deși facem parte din cercuri diferite. Fiecare dintre noi întelege diferit încrederea, multe dintre locurile pe care le frecventăm, atunci când nu suntem împreună, sunt diferite, dar esența pe care o obținem este aceeași.

 
 
 
 
 
View this post on
Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cedi Osman (@cediosman)

Eu și Cedi ne înțelegem din priviri, nu avem nevoie de vorbe, o astfel de conexiune avem! (…) Descoperim ceva nou în fiecare zi unul la celălalt. (…) Am învățat că deși suntem, deseori, la distanță unul cu celălalt, nu ne sacrificăm libertatea și caracterul, și ne ținem departe de tot felul de strategii (…) Avem încredere deplină în noi, și ne sprijin reciproc în carierele noastre, dar și în viața privată în toate circumstanțele” , a declarat Ebru Șahin.

Citește și: Ebru Şahin și Cedi Osman au revenit în Macedonia, locul în care și-au unit destinele în urmă cu câteva săptămâni. Imagini de senzație cu celebra actriță în Lacul Ohrid. Foto

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cedi Osman (@cediosman)

Nu ratați un nou episod al serialului turcesc „Hercai”, plin de emoție și suspans, difuzat luni de la ora 20:00, la Kanal D! În rolurile principale se află Ebru Șahin, în interpretarea lui Reyyan, și Akin Akinozu, în rolul lui Miran.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.