El este Marius, tânărul decapitat de un cablu în timp ce se dădea cu skyjet-ul pe un lac. Apropiații sunt în stare de șoc

Author: Laura Macovei
Actualizat: 21 aug 2023, 17:14

El este Marius, tânărul decapitat de un cablu în timp ce se dădea cu skyjet-ul pe un lac

Sursa: observator

Marius Riviș era pasionat de sporturile nautice, după cum au precizat și apropiații acestuia. Se pare însă că pasiunile au ajuns să îi curme viața bărbatului de 29 de ani.

Bărbatul își dorea să devină stomatolog, însă viața a avut alte planuri pentru el. El a suferit un accident de skijet. 

Marius a fost decapitat de un cablu în timp ce se dădea cu skijet-ul

Tânărul era pasionat de acest sport, dar nu neapărat de adrenalină, spun apropiații. Cu toate acestea, Marius și-a luat prietenii și pe iubita sa și au plecat în căutarea unui lac aproape de casă pentru a se distra cu skijet-ul.

Ei au ajuns într-un final la balastiera din Arad. După ce au fost inițial refuzați, se pare că au reușit în cele din urmă să convingă un paznic să le permită accesul pe apă, deși lacul artificial nu era amenajat nicidecum pentru un astfel de sport. 

„Nu este amenajată pentru aşa ceva. Este o excavaţie, pe un teren privat”, a declarat Dan Codrean, primarul din Zăbrani.

Citește și: Tânărul care a produs tragedia din stațiunea 2 Mai a fost reținut. Ce declarații halucinante a făcut șoferul!

Marius era hotărât să se distreze și a urcat împreună cu iubita sa pe skijet, însă la scurt timp a trecut peste un cablu întins pe apă, acesta fiind decapitat, iar prietena sa rănită ușor, dar în stare de șoc.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În timpul navigării, skijetul a intrat în coliziune cu un cablu metalic ancorat de la un utilaj până pe malul lacului. În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a fost decapitat, iar tânăra a fost rănită uşor, la prima vedere, fiind transportată la spital”,  a precizat Claudia Iuga, IPJ Arad.

Marius urma să devină medic stomatolog

Marius Riviş este fiul unui cunoscut medic stomatolog din Timiş şi voia să urmeze calea tatălui său, fiind absolvent al medicinei dentare.

Citește și: Durere fără margini pentru părinții tinerilor uciși în accidentul de la 2 Mai: „Nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci” Tatăl Robertei face dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa

Era un băiat extraordinar de liniştit, avea mult bun simţ. Era pasionat de acest sport, dar nu neapărat de adrenalină. Toată comunitatea este şocată, toţi cei din Dumbrăviţa care l-au cunoscut sunt în stare de şoc”, au transmis apropiații.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar de ucidere din culpă.