El este Mihai, salvatorul copilului de 10 ani din accidentul din Botoşani în care au murit trei persoane

Author: Laura Macovei

El este Mihai, salvatorul copilului de 10 ani din accidentul din Botoşani în care au murit trei persoane

Sursa: Observator/Pixabay

Un accident grav a avut loc joi seară pe un drum din Botoșani. Șoferul autoturismului s-ar fi urcat băut la volan și a intrat într-un cap de pod aflat la margine de drum. Trei persoane au murit: șoferul, pasagerul din dreapta și un copil de un an.

Șoferul în vârstă de 46 de ani ar fi pierdut controlul mașinii în timp ce circula pe un drum drept. Autoturismul s-a răsturnat într-un șanț pe marginea drumului, rezultând moartea a doi adulți și a unui bebeluș de doar un an. 

Accident grav în Botoșani. Șoferul ar fi fost băut

Cei trei nu au mai avut nicio șansă în urma impactului, autoritățile descriind dezastrul ca fiind unul devastator.

Șoferul, pasagerul din dreapta în vârstă de 35 de ani și copilul de un an au murit pe loc, trupurile lor fiind complet desfigurate.

Niciunul dintre pasagerii autoturismului nu purta centura de siguranță.

Citește și: Ultimele detalii în cazul tragediei de la 2 Mai! Ei sunt tinerii care se aflau în mașina șoferului drogat „Cred eu că de acolo pleacă protecția”

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Crasnaleuca din comuna Coţuşca și a fost o adevărată tragedie, spun autoritățile și martorii. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanţă şi SMURD din mai multe zone, însă nu au putut decât să constate decesul celor trei.

El este Mihai, eroul care l-a salvat pe copilul de 10 ani

În mașină se aflau patru persoane, printre care și un băiat în vârstă de 10 ani, care a fost scos la timp din mașină, fiind și acesta rănit extrem de grav. Mihai este salvatorul său, un martor care a privit întregul accident. Mihai l-a scos pe copil din mașină şi a decotectat bornele autoturismului, din care deja ieşea fum, iar pericolul unei explozii era inevitabil.

Datorită lui Mihai, copilul de 10 ani trăiește, fiind salvat la timp din ghearele morții.

Citește și: "Cum să plece? Era sufletul meu". Familia micuțului de trei ani, lovit de o șoferiță, este sfâșiată de durere. Aceștia au îmbrăcat hainele de doliu

„A lovit un cap de pod, după care a ricoşat într-un şanţ foarte adânc. 

Am constatat că era în spate un copil de 10 anişori, foarte speriat, conştient, dar foarte speriat. După ce am scos copilul. Am îndepărtat bornele maşinii, deoarece ieşea foarte mult fum de sub motorul maşinii. Am încercat, pe cât posibil să-i extrag din autoturism, dar nu am reuşit”, a spus Mihai Flavius Cristian, salvatorul care a intervenit primul la fața locului.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.