El este Mirel, tânărul care a ucis-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Ce l-a determinat să recurgă la gestul înfiorător

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 mar 2024, 19:46

El este Mirel Dragomir, tânărul care și-a ucis iubita la Timișoara

Sursa: Facebook: Andreea Morega/ Mirel Dragomir

Mirel Dragomir, în vârstă de 21 de ani, este principalul suspect în cazul uciderii studentei din Timișoara. Acesta și-a recunoscut fapta.

Andreea Morega, o tânără studentă la Medicină, în Timișoara, a avut parte de un sfârșit tragic, fiind ucisă într-un mod violent de către Mirel Dragomir, un tânăr originar din județul Caraș-Severin și student la Medicină și Teologie. Din primele informații, acesta nu ar fi acceptat faptul că tânăra și-ar fi dorit să pună punct relației.

Cine este Mirel Dragomir, tânărul care și-a ucis iubita la Timișoara

Investigatorii care lucrează la cazul tragic de la Timișoara consideră că gelozia ar putea fi motivul din spatele ororii care a avut loc vineri seară. După săvârșirea crimei, presupusul criminal a părăsit locul faptei, comportându-se aparent normal, fără să arate remușcări pentru gestul său extrem. Mirel, ucigașul ei, este zgâriat pe față, semn că tânăra a luptat pentru viața ei

Andreea, tânăra victimă, avea doar 21 de ani și era înscrisă la Facultatea de Medicină din Timișoara.

Ea și presupusul agresor, Mirel, erau implicați într-o relație de aproximativ un an, conform informațiilor preliminare furnizate de antena3cnn.

Citește și: Ce s-a aflat în urma raportului IML în cazul studentei la medicină, ucisă de iubit la Timișoara. Andreea ar fi încercat să se apere până în ultima clipă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Atât Andreea, cât și Mirel, erau studenți la Medicină, tânărul urmând și cursurile de Teologie în paralel. Evenimentele care au dus la tragedie par a fi avut loc în seara de 22 martie, după întoarcerea celor doi acasă de la facultate, când tânăra ar fi anunțat că dorește să pună capăt relației.

Tânărul nu a putut accepta faptul că Andreea și-ar dori să pună punct relației

O dispută acerbă între cei doi tineri a escaladat rapid, transformându-se într-un conflict fizic în care Mirel și-a pierdut controlul. Motivat de o gelozie irațională, tânărul a recurs la violență, luând un cuțit și atacând-o pe Andreea cu o furie de neimaginat. În ciuda eforturilor ei de a se apăra, fata a căzut victima unui atac brutal și s-a prăbușit în neștiință.

Potrivit fanatik, după ce și-a ucis iubita, Mirel și-a continuat activitatea din ziua respectivă, dând dovadă de calmitate.

Tânărul a încuiat-o pe Andreea în dormitor și, fără a arăta niciun semn de remușcare, a părăsit locuința. Mirel s-a schimbat de haine și-a luat verișoara de la facultate și au plecat spre casă.

Citește și: A fost făcut public rezultatul ADN în cazul gravidei din București, ucisă de patronul ei! Anchetatorii au stabilit cine este tatăl bebelușului nenăscut al victimei

Descoperirea șocantă a corpului neînsuflețit al Andreei a fost făcută de una dintre colegele sale de apartament. Îngrozită de situația înfiorătoare, aceasta a sunat la 112, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul. Mirel Dragomir, principalul suspect în acest caz terifiant, a fost reținut pentru 30 de zile și acuzat de omor, după ce și-a recunoscut fapta.