El este neamtul care a transformat ruinele unui satuc din Mures intr-un corn al abundentei cautat de turisti din lumea larga!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:50

Traim vremuri cel putin interesante, in care stam pe la granite cu bocelutele facute si ajungem sa cersim prin portile altora un traim mai bun.

Nu pentru ca ne-am saturat de Romania, ori de mirosul painii calde de acasa, ci pentru ca ne-am cam pierdut speranta! Unde esuam noi, ne dau peste nas strainii, care si-au gasit fericirea pe plaiurile mioritice. In seara aceasta, mergem in batatura neamtului Jonas.

Ne demonstreaza tuturor ca daca stii sa te folosesti de roadele lasate de bunul Dumnezeu, poti face bani cu sacul. E omul care a transformat ruinele unui satuc din Mures intr-un corn al abundentei cautat de turisti din lumea larga! Ii urmariti povestea intr-un reportaj semnat Sebastian Secan si Bogdan Dragomir.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.