El este noul iubit al frumoasei actrițe Hande Erçel? Iată cine este colegul de breaslă alături de care a fost surprinsă, la doar câteva luni de la despărțirea de Kerem Bürsin!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2022, 19:57
Hande Ercel Foto(4)

Hande Ercel, una dintre cele mai frumoase si apreciate actrite din Turcia

Sursa: Instagram Hande Ercel

Superba actriță Hande Erçel pare că ar fi depășit perioada dificilă cauzată de despărțirea de fostul ei iubit, Kerem Bürsin!

Actrița Hande Erçel se numără printre cele mai talentate, frumoase și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 27 de ani, superbă Hande Erçel a reușit în cei peste șase ani de experiență pe platourile de filmare să cucerească publicul cu talentul uluitor, carisma aparte și o frumusețe răpitoare. Primul contact cu lumea mondenă l-a avut cu ani în urmă când prezența modă pe marile podiumuri ale Turciei și treptat Hande Erçel s-a remarcat datorită frumuseții sale și a devenit din ce în ce mai cunoscută publicului.

El este noul iubit al frumoasei actrițe Hande Erçel? Iată cine este colegul de breaslă alături de care a fost surprinsă

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasa actriță Hande Ercel încă din anul 2017 când a jucat în serialul Gunes și a fascinat datorită talentului și aspectului ei fizic fără cusur. Productia s-a bucurat atunci de mare succes si a fascinat print-un scenariu uluitor. 

Deși anul trecut Hande Ercel părea extrem de fericită alături de iubitul ei Kerem Bursin, cel pe care l-a cunoscut încă din anul 2020, pe platourile de filmare ale serialului Sen Çal Kapımı, în care au jucat rolurile principale, punând în scenă o minunată poveste de dragoste. Cei doi actori s-au îndrăgostit iremediabil și după doar câteva luni relația lor a fost descoperită de presă și s-au văzut nevoiți să recunoască faptul că formează un cuplu și dincolo de platourile de filmare.

Citeste si: Care a fost adevăratul motiv care a dus la destrămarea cuplului Hande Erçel-Kerem Bürsin! Iată ce anume i-a determinat să pună capăt relației lor de iubire!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La începutul acestui an, Hande Ercel și Kerem Bursin au decis să pună capăt definitiv relației lor și să meargă fiecare pe drumul lui, spre marea dezamăgire a fanilor lor, care sperau că cei doi îndrăgostiți se gândesc deja la o posibilă căsătorie.

De curând, presa din Turcia a surprins-o pe frumoasă actrița Hande Ercel în timp ce ieșea dintr-un club exclusivist alături de un coleg de breaslă, nimeni altul decât renumitul Kaan Yıldırım (în vârstă de 35 de ani), care și el vine după un divorț în anul 2019, când i-a spus adio soției lui, actrița

Ezgi Eyüboglu. În ciuda faptului că au fost văzuți părăsind același club și mergând spre același autoturism, Hande Ercel și Kaan Yıldırım nu au dorit interacționeze deloc cu jurnaliștii și au plecat rapid.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, cei doi actori au fost colegi de platou în distribuția serialului Halka, în anul 2019, tocmai în anul în care chipesul Kaan Yıldırım a divorțat de soția lui. Rămâne de văzut dacă cei doi frumoși actori vor confirmă sau nu că au o relație de iubire.

Citeste si: Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir revin împreună într-un nou proiect marca Disney Plus

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.