El este noul partener al frumoasei actrițe Demet Ozdemir! Iată în ce proiect inedit vor filma în curând

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iun 2024, 14:23
Demet Ozdemir Foto(4)

Demet Ozdemir, o actrita apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Îndrăgita Demet Ozdemir, care a dat viață personajului Zeynep în serialul Prizoniera destinului, va juca într-un nou proiect alături de un actor celebru!

Demet Ozdemir este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia. Frumusețea sa naturală cu alură exotică și talentul deosebit au ajutat-o enorm să ajungă rapid pe cele mai înalte culmi ale succesului și să fie din ce în ce mai admirată de public.

El este noul partener al frumoasei actrițe Demet Ozdemir!

Telespectatorii din România au urmărit-o pe frumoasa actrița încă din anul 2014, când a jucat într-un rol secundar în serialul În dragoste și în război, iar apoi în anul 2019 a reapărut în rolul Zeynep în producția Prizoniera destinulu i,

care i-a adus mare succes.

Pe lângă pasiunea sa imensă pentru actorie, Demet Ozdemir a cochetat încă din adolescență și cu dansul pe care a ajuns treptat să îl practice la nivel de performanță. Această are propria trupa de dansatori alături de care participa la diverse evenimente.

Citeste si: Zeynep din serialul „Prizoniera destinului”, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Imaginile cu Demet Ozdemir din ziua de Crăciun au făcut furori pe internet

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare și de cele două mari pasiuni ale sale, Demet Ozdemir pare să fie urmărită de ghinion în dragoste, deoarece la finalul anului trecut a pus capăt relației sale cu artistul Oğuzhan Koç, alături de care formase un cuplu de aproape un an și părea foarte fericită. Însă se pare că au apărut neînțelegeri cauzate de gelozie și cei doi îndrăgostiți au decis să pună capăt poveștii lor.

Între timp, celebra actrița Demet Ozdemir s-a canalizat doar pe carieră să și a acceptat de curând să joace într-un nou proiect important, ce cu siguranță îi va aduce mult succes. Este vorba despre un serial ce va fi realizat și difuzat de platforma Disney Plus, producție în care Demet va juca alături de Hafsanur Sancaktutan, în rolurile principale feminine. Potrivit viatacuaromadecafea.com, se pare că unul dintre rolurile principale masculine va fi interpretat de celebrul actor Buğra Gülsoy.

Rămâne de văzut cine va fi celelalt actor care se va alătura acestora în noul proiect.

Citeste si: Adevăratul motiv care a dus la destrămarea cuplului Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç! Iată ce anume l-a determinat pe celebrul cântăreț să pună capăt relației cu superba actriță!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!