El este noul partener de platou al celebrei actrițe Hande Erçel! Iată în ce proiect inedit vor filma în curând! Este vorba despre unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului în Turcia

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iun 2024, 15:32

Îndrăgita Hande Erçel va juca într-o nouă producție artistică alături de un actor celebru! Iată din ce proiect important vor face parte cei doi frumoși actori!

Hande Erçel are doar 30 de ani și cu toate acestea se numără printre cele mai apreciate și admirate actrițe din Turcia. În cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare, superbă actrița a fascinat publicul cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea răpitoare. Telespectatorii din România au cunoscut-o încă din anul 2016, când a jucat în serialul Guneș, în rolul sfioasei Selin. De curând, Hande Erçel a fost cooptată într-un nou proiect de excepție, de această dată un film artistic, în care va juca alături de unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului

din Turcia.

Hande Erçel, evoluție spectaculoasă în domeniul actoriei

Hande Erçel s-a născut în anul 1993, în orașul Balıkesir, din Turcia, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului, când a decis să plece în Istanbul împreună cu familia sa, pentru a-și continua studiile. În anul 2011 această a fost admisă la Facultatea de Arte Tradiționale Turce, în cadrul Universității Mimar Sinan, pe care a absolvit-o cu succes.

Ambițioasa Hande a cochetat și cu modelingul, iar în anul 2012 a ajuns pe locul doi, la un renumit concurs de frumusețe organizat în Azerbaidjan.

În anul 2013, Hande Erçel a debutat pe platourile de filmare are serialului Tătar Ramazan, în care a jucat un rol secundar, care i-a deschis calea către noi oportunități și a familiarizat-o cu domeniul actoriei. Datorită talentului dovedit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, Hande Erçel a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte de anvergură și a devenit

tot mai apreciată și admirată de publicul din Turcia și din străinătate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

El este noul partener de platou al celebrei actrițe Hande Erçel

După câteva săptămâni de pauză binemeritată după încheierea filmărilor pentru serialului Çarkıfelek, îndrăgită Hande Erçel și-a anunțat fanii că a semnat un nou contract și va reveni în curând pe platourile de filmare, cu nou rol de excepție. Potrivit viatacuaromadecafea.com, frumoasa actriță a început deja primele repetiții cu mare entuziasm și este pregătită să dea tot ce are mai bun pentru noua producție artistică.

Hande Erçel îl va avea ca partener de platou pe renumitul actor Barıș Arduç (în vârstă de 36 de ani) în filmul ”Bir Bașka Așk/O altă dragoste”, ce va fi produs de O3 Medya. Cei doi protagoniști s-au întâlnit de curând și au lucrat la scenele pe care le vor filma. Filmul scris de Ceylan Naz va fi filmat în Çeșme chiar în această vară.

Producția aduce povestea impresionantă a lui Ege și Aslı ale căror familii fac afaceri împreună și care s-au cunoscut în anii copilăriei, ajungând să se întâlnească după mulți ani.