El este noul partener de platou al frumoasei Su Burcu Yazgı Coşkun, care a dat viață personajului Asiye în serialul Totul pentru familia mea! Iată cât de bine se potrivesc renumiții actori în producția pentru care filmează în prezent

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 sep 2024, 13:07
video Foto(4)

Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care a jucat în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de noul ei partener de platou, în proiectul în care au fost cooptați recent!

Su Burcu Yazgı Coşkun a fascinat publicul încă de la fragedă vârstă de șase ani când a debutat pe platourile de filmare și de atunci a continuat să studieze și să joace în paralel în câteva producții de excepție, care i-au adus celebritate, dar și multe premii importante de-a lungul celor treisprezece ani de activitate. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentată actrița în anul 2022, când a jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Asiye, care de asemenea s-a dovedit a fi o mare reușită în cariera sa.

De curând, frumoasa Su Burcu Yazgı Coşkun a fost cooptată într-un alt proiect de amploare în care va juca alături de unul dintre cei mai apreciați actori din tânăra generație.

Su Burcu Yazgı Coşkun, apariție de senzație alături de noul ei partener de platou

Îndrăgita Su Burcu Yazgı Coşkun a făcut senzație în producția Totul pentru familia mea, în care a jucat vreme de aproape doi ani, rolul Asiye, care i-a adus un succes răsunător pe plan profesional și totodată un plus de notorietate și la nivel internațional.

Deși a fost un rol dificil și solicitant, tânăra actrița s-a adaptat rapid scenariului și a interpretat fără cusur. La un moment dat, personajul ei a murit și a părăsit brusc distribuția serialului, spre marea dezamăgire a publicului care și-ar fi dorit să o vadă până la ultimul episod. La acea vreme, presă a scris că frumoasa actriță ar fi fost nevoită să se retragă deoarece fusese deja cooptată într-o nouă producție ale cărei filmări urmau să înceapă.

Citește și: Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care a dat viață personajului Asiye din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum a fost surprinsă recent frumoasa actriță

În cele din urmă, carismatica Su Burcu Yazgı Coşkun a dezvăluit fanilor săi din mediul online faptul că a început să filmeze pentru noul ei proiect de televiziune, intitulat Bir Gece Masalı, în care a primit rolul principal, Canfeza Kilimci.

Tânăra actrița a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini uluitoare în care și-a făcut apariția alături de noul ei partener de platou chiar în timpul filmărilor. Chipeșul actor este nimeni altul decât celebrul Burak Deniz (33 de ani), pe care publicul din România l-a cunoscut încă din anul 2018, când a jucat în producția Povestea noastră.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Su Burcu Yazgı Coşkun, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Su Burcu Yazgı Coşkun a venit pe lume în anul 2005, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia a crescut și a primit o educație strictă și sprijin pentru a-și finaliza studiile și pentru a-și construi o carieră solidă în domeniul actoriei, așa cum a visat încă din perioada copilăriei.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Talentata Su Burcu Yazgı Coşkun a debutat în anul 2011 pe platourile de filmare ale serialului de televiziune Farklı Boyut, deși avea doar șase ani, însă a dovedit un talent nativ uluitor și o inteligență fabuloasă. În timpul liceului, ambițioasă Su Burcu a început să joace în echipa de teatru a școlii și a participat la multe casting-uri și a fost selectată de marile case de producție din Istanbul.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.