El este Octavian, tânărul în vârstă de 22 de ani decedat într-un tragic accident rutier în Argeș. Primise zeci de amenzi în doi ani de permis

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 oct 2024, 10:03

Octavian este tânărul mort în accidentul din Argeș.

Sursa: Facebook/ Observatornews.ro

Un tânăr de 22 de ani și un adolescent și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier în Argeș.

Pasiunea pentru viteză a curmat două vieți în mod tragic, în județul Argeș. Octavian, un tânăr de 22 de ani, a pierdut controlul volanului, iar mașina sa s-a izbit violent de un stâlp de beton, pe o șosea județeană din apropierea orașului Pitești.

Citește și: Destin tragic pentru doi tineri din Argeș. Un băiat în vârstă de 23 de ani și unul de 15 și-au pierdut viața după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Șoferul primise zeci de amenzi în 2 ani de permis

Potrivit observatornews.ro, în urma impactului devastator, atât el, cât și un băiat de 15 ani aflat în mașină, au murit pe loc. Octavian, cunoscut de polițiști pentru comportamentul său periculos la volan, avea un istoric lung de încălcări ale legii rutiere.

În cei doi ani de când deținea permisul de conducere, Octavian acumulase nu mai puțin de 21 de amenzi pentru diverse încălcări ale codului rutier.

Tânărul fusese sancționat frecvent pentru viteză excesivă, depășiri ilegale și lipsa centurii de siguranță. În mod repetat, autoritățile l-au surprins făcând drifturi și conducând în mod agresiv, ceea ce i-a adus și suspendarea permisului de trei ori în această perioadă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Citește și: Accident mortal în București! Un bărbat care se afla pe trotinetă a fost lovit din plin de o șoferiță. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva

Conform sursei menționate anterior, accidentul s-a petrecut în jurul orei 5 dimineața, într-o curbă periculoasă. Mașina condusă de Octavian a părăsit carosabilul, s-a răsturnat de mai multe ori și a lovit un stâlp de beton, spulberând și gardul unei case din apropiere.

Impactul a fost fatal pentru amândoi ocupanții vehiculului. Băiatul de 15 ani, fratele mai mic al mamei lui Octavian, se afla în mașină la invitația acestuia, fără să bănuiască ce avea să urmeze.

Potrivit datelor poliției, viteza excesivă este una dintre principalele cauze ale accidentelor grave. Anul trecut, peste 300 de persoane și-au pierdut viața din cauza șoferilor vitezomani, iar alte sute au suferit răni grave.

Din păcate, pasiunea pentru viteză a dus din nou la o tragedie care a curmat viețile a doi tineri.

Familia și apropiații se pregătesc de înmormântare

Familia lui Octavian este în doliu și se pregătește pentru înmormântarea celor doi tineri care și-au pierdut viața în tragicul accident. Durerea este imensă, iar rudele și apropiații sunt profund afectați de pierderea suferită. Prietenii lui Octavian au lăsat mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale, exprimându-și tristețea și șocul.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul postat de unul dintre apropiații lui Octavian.