El este omul care va sari ASTAZI in gol de la marginea spatiului! Urmareste-l LIVE aici VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 09:45

Felix Baumgartner este la doar cateva ore de provocarea vietii lui. Austriacul va sari in gol de la inaltimea de 37 de kilometri, in incercarea de a stabili patru recorduri mondiale.

In timpul saltului el va sparge bariera sunetului, atingand in cadere viteze de peste 1.235 km/h.

 

Pentru a se pregati de provocarea vietii lui, Felix a sarit anterior de la inaltimea de 13 kilometri, respectiv 27 de kilometri. Ambele incercari au fost un succes.

Parasutistul are la activ 2.500 de salturi din avioane si elicoptere. El a atras atentia si oficialilor NASA, desi limita spatiului este situata mai sus, undeva la 100 de kilometri altitudine.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Recordul pentru saritura de la cea mai mare inaltime este detinut de Joe Kittinger, un fost pilot al armatei americane din Florida.

El a sarit in 1960 de la inaltimea de 31.3 kilometri.

Urmariti mai jos LIVE incercarea lui. Transmisiunea va incepe in jurul orei 15:30.

 



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.