El este omul de afaceri care a sprijinit-o pe Alina, tânăra ucisă la Mangalia. Adolescenta cu o poveste de viață cutremurătoare ar fi fost lăsată fără suflare de cea pe care o considera cea mai bună prietenă

Author: Diana Bostan

Alina -tânăra găsită fără viață într-un parc din Mangalia și afaceristul Ionel Sandu

Sursa: Facebook- Alina Elena/ Ionel Sandu

Caz cutremurător la Mangalia, acolo unde o tânără a fost găsită fără viață sun o bancă, într-un parc. Din primele cercetări, adolescenta ar fi fost ucisă de cea mai bună prietenă în urma unei discuții aprinse.

Trupul Alinei a fost descoperit de către un pescar, iar acesta a suferit un șoc în momentul în care a văzut chipul desfigurat al tinerei în vârstă de 18 ani.

Alina Elena Ciobanu a avut parte de o copilărie grea și chinuită

Tânăra s-a născut într-o familie cu o situație materială precară și cu multe alte probleme, din județul Vaslui. Singura ei dorința era să învețe și să ajungă cât mai departe pentru a scăpa de sărăcie.

Citește și: Motivul incredibil pentru care tânăra de 18 ani din Mangalia i-ar fi luat viața prietenei sale! Își înșela iubitul și s-ar fi săturat să mintă pentru ea!

Visul ei a prins contur în momentul în care omul de afaceri Ionel Sandu a decis să-i ofere un sprijin financiar pentru a putea învăța în condiții decente. Avea rezultate extrem de bune la învățătură, iar în toamnă urma să înceapă clasa a XII-a.

Alina a povestit cum dormea pe unde apuca și nu avea ce să mănânce, tatăl ei fiind o persoană violentă fizic și verbal.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „Au desfigurat-o ca să fie recunoscută cât mai greu”. Întorsătură în cazul crimei de la Mangalia! Cine ar fi fost complicele tinerei de 18 ani care i-a luat viața prietenei sale

„Acum pot spune că mi s-a oferit o șansă mare, să pot face ceva în viață, să continui studiile liceale și promit, drept recunoștință, că îmi voi da toată silința să termin liceul cel puțin printre primii zece și să merg mai departe și la facultate.  Mulțumesc tuturor persoanelor amabile, înțelegătoare și sensibile care și-au oferit sprijinul de a mă ajuta”, povestea Alina referitor la ajutorul primit, pentru  vremeanoua, în august 2020.

Ionel Sandu este omul de afaceri care a ajutat-o să-și continue studiile

Omul de afaceri a fost devastat în momentul în care a aflat că Alina a fost ucisă și transportată cu un troler de către cea mai bună prietenă, în Mangalia. Acesta o considera pe Alina un suflet blând și o tânără cu un viitor strălucitor.

Citește și: Criminalul din Mamaia a fost prins. Acesta face mărturisiri tulburătoare despre fapta lui

Ionel Sandu s-a oferit să-i plătească cazarea căminului pe tot parcursul celor patru ani de liceu. Afaceristul a avut grijă ca Alina să primească câte o masă caldă și-n timpul zilelor de week-end, iar la începutul fiecărui an școlar aceasta a primit suma de 500 de euro pentru cele necesare.

Afaceristul nu înțelege cum s-a ajuns la o asemenea tragedie și susține că Alina era un copil bun și corect. 

”Copilul, de altfel un copil foarte, foarte bun pentru că în fiecare an îmi venea cu carnetul de note, așa o răsplată a muncii ei, îmi arăta tot timpul notele. Eu am fost mulțumit de comportamentul ei, timpul în care mă întâlneam cu ea ca să îi dau bănuții îi spuneam părintește tot ceea ce trebuie să știe un copil care nu are părinți și care este expus la fel de fel, ceea ce se întâmplă în societatea noastră, droguri, proxenetism, prostituție și toate astea pentru că ea era o victimă sigură. Și atunci, tot timpul îi explicam cum stau lucrurile, anturaje, tot timpul și tot timpul m-a ascultat”,  a spus Ionel Sandu, potrivit ȘtirileKanalD.ro.

Citește și: Motivul pentru care un cuplu și-a vândut copilul pentru un telefon. Dorința lor a fost mai presus de propriul bebeluș

Afaceristul a mai spus că este dispus să se ocupe de înmormântarea tinerei, iar o mașină mortuară se îndreaptă de la Constanța spre Vaslui, acolo unde vor avea loc funeraliile tinerei în vârtsă de 18 ani.