El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 iul 2024, 21:13

Robert și-a pierdut viața în urma unui accident de muncă

Sursa: rotalianul/Pixabay

Robert, un tânăr de 20 de ani, a murit după ce s-a electrocutat la locul de muncă. Moartea sa a stârnit revoltă, întrucât un loc de muncă ar trebui să fie cât mai sigur.

Robert a avut parte de o moarte absurdă și care ridică multe semne de întrebare. Tânărul de 20 de ani, stabilit în Italia, a plecat la locul de muncă și nu s-a mai întors.

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea lui Andrei Versace. Influencerul este condus pe ultimul drum de familie și apropiați

Robert a murit electrocutat în timp ce era la muncă

Robert Chelariu este un tânăr român de doar 20 de ani, care locuia în Collecchio, provincia Parma. Acesta a avut parte de o moarte tragică în timp ce lucra la grădina unei vile.

Robert a murit electrocutat în timp ce efectua săpături în grădina unei vile din Gaiano, la câțiva kilometri de Collecchio. Din nefericire, tânărul a crezut că electricitatea a fost oprită și a tăiat accidental câteva cabluri electrice. 

Pentru a efectua săpăturile, acesta s-a folosit de o benă, apoi a tăiat accidental câteva cabluri și a declanșat o descărcare electrică. Gestul i-a fost fatal. 

Un coleg de muncă, martor la tragedie, a încercat să-l salveze pe Robert, însă nu a reușit, fiind de asemenea rănit. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

La fața locului au ajuns imediat paramedicii și carabinierii, însă nu au mai putut face nimic pentru Robert, decât să constate decesul.

Mesaje de apreciere pentru Robert, din partea italienilor

Tânărul român era apreciat de italienii din zona în care locuia. Comunitatea din Italia nu își explică modul în care Robert și-a pierdut viața la locul de muncă și consideră inexplicabilă o astfel de tragedie.

Citește și: Tragedie în București: Un motociclist de 35 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier

„Avea 20 de ani. Aceasta este vârsta unui băiat care și-a pierdut viața astăzi la Gaiano, în provincia Parma, în timp ce muncea. În așteptarea ca autoritățile competente să clarifice cauzele accidentului mortal, înregistrăm cu durere încă o victimă a unui masacru nesfârșit.

Un masacru pe care îl denunțăm de mult timp cu voce tare, deoarece nu mai suntem dispuși să acceptăm să plecăm de acasă pentru a merge la muncă și să nu ne mai întoarcem.

Familiei victimei îi transmitem cele mai sincere condoleanțe și întreaga noastră solidaritate”, a declarat Fabio Piccinini, coordonatorul sindicatului confederal UIL din Parma, potrivit  Rotalianul.ro.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.