El este Robert, tânărul de 23 de ani care a murit în teribilul accident din Italia! Alți doi prieteni de-ai săi și-au pierdut viața în urma impactului

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 iun 2024, 09:26

El este Robert, tânărul de 23 de ani care a murit în teribilul accident din Italia! Alți doi prieteni de-ai săi și-au pierdut viața în urma impactului

Sursa: rotalianul/casertanews.it

Robert și-a pierdut viața într-un accident grav, petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 mai, pe via delle Dune din Villa Literno, provincia Caserta.

Accidentul s-a produs pe via delle Dune, unde autoturismul Fiat 500 Abarth s-a ciocnit frontal cu un alt vehicul, un Fiat 500 X. În urma impactului, mașina în care se aflau cei patru tineri s-a răsturnat, iar cei trei au rămas încarcerați.

Robert Bănică a murit alături de cei doi prieteni ai săi

În urma coliziunii violente dintre cele două autoturisme, trei tineri și-au pierdut viața.

Pompierii au intervenit rapid pentru a-i extrage, însă echipajele medicale de urgență nu au mai putut decât să constate decesul lor. 

Printre victime se numără Robert Bănică, un tânăr român de doar 23 de ani.

Dimitri Iannone, un tânăr de origine ucraineană în vârstă de 24 de ani, și Filomena Del Piano, o tânără de 20 de ani, au murit alături de Robert.

Aceștia călătoreau într-un Fiat 500 Abarth alături de un al patrulea pasager, care a supraviețuit accidentului, dar se află în stare gravă la spital.

Citește și: Gestul făcut de șoferița de 19 ani implicată în accidentul de la Codăești imediat după impact! Mașina tinerei a fost cuprinsă de flăcări

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dimitri Iannone era cunoscut în comunitate datorită participării sale la prima ediție a reality-show-ului „Il Collegio” difuzat de Rai 2. Moartea sa, alături de cea a lui Robert Bănică și Filomena Del Piano, a șocat și întristat profund comunitatea locală.

În celălalt vehicul, un bărbat de 49 de ani și o femeie de 54 de ani, ambii din Casapesenna, au fost răniți, dar au supraviețuit accidentului.

Primarul orașului, declarație emoționantă după moartea celor trei tineri

Valerio Di Fraia, primarul orașului Villa Literno, și-a exprimat durerea și compasiunea față de familiile îndurerate într-o declarație emoționantă.

Citește și: Cine sunt cei doi români care și-au pierdut viața în tragicul accident de pe Dunăre? Căutările continuă pentru cele 5 persoane dispărute

„În această dimineață, comunitatea noastră s-a trezit cu o veste care ne-a întristat profund pe toți.

Trei tineri și-au pierdut viața în urma unui accident rutier.

Cu inima plină de durere, reprezint sentimentul colectiv al orașului nostru și adresez, în numele comunității noastre, și al meu personal, cele mai sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiilor îndoliate.

Sper ca cele trei persoane rănite să se recupereze cât mai curând. Suntem alături de ele cu speranță și rugăciune,” a

transmis aceasta, potrivit rotalianul.com.