El este românul împușcat în cap de polițiștii de frontieră bulgari. Care este starea de sănătate a bărbatului în vârstă de 49 de ani

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 04 oct 2024, 15:42

El este românul împușcat în cap de polițiștii de frontieră bulgari.

Sursa: Observatornews/ Facebook

Un incident grav a avut loc la granița dintre România și Bulgaria, unde un român de 49 de ani a fost împușcat în cap de polițiștii de frontieră bulgari.

A apărut prima fotografie cu românul împușcat în cap de polițiștii de frontieră bulgari. Totul s-a petrecut joi, în jurul orei 19:30, pe un ostrov bulgăresc de pe malul Dunării. Conform explozivnews24.ro, bărbatul este din Turnu Măgurele.

Citește și: Ce ar fi făcut românul împușcat în cap de polițiștii de frontieră din Bulgaria! Întreaga scenă s-a petrecut sub ochii fiului său

El este românul împușcat în cap de polițiștii de frontieră bulgari 

Potrivit observatornews.ro, bărbatul, împreună cu fiul său de 19 ani, ar fi trecut ilegal granița pentru a fura lemne. În timpul intervenției polițiștilor, românul a încercat să fugă, moment în care a fost împușcat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Starea bărbatului este critică, fiind transportat de urgență la Spitalul Universitar din București. După ce a fost scos de pompierii români cu o barcă și adus pe malul românesc, o ambulanță SMURD l-a preluat pentru a-i oferi îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit medicilor, rana suferită în zona capului îi pune viața în pericol.

Citește și: Moarte învăluită în mister în Argeș. Cine este bărbatul găsit împușcat cu propria armă de vânătoare. Soția sa a făcut descoperirea macabră

Conform sursei menționate anterior, familia victimei este profund afectată și revoltată de cele întâmplate, cerând răspunsuri și explicarea deciziei polițiștilor bulgari de a deschide focul. Autoritățile române au demarat investigații, iar o anchetă este așteptată să fie lansată și de către poliția de frontieră română.

De asemenea, rămâne de văzut dacă Ministerul Afacerilor Externe din România va interveni în acest caz delicat pentru a clarifica circumstanțele acestui incident tragic.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.