El este și va rămâne mereu cel mai important bărbat din viața celebrei Zerrin Tekindor, actrița care joacă rolul Vuslat în serialul Doctorul minune!

Autor: Daniela Iliuta
zerrin tekindor Foto(7)

Zerrin Tekindor, o actrita completa

Sursa: Instagram Zerrin Tekindor

Zerrin Tekindor, actrița care a dat viață personajului Vuslat din serialul Doctorul minune, este o femeie puternică și dincolo de platourile de filmare.

Zerrin Tekindor este considerată o actrița emblematică a cinematografiei din Turcia, datorită numeroaselor sale roluri magistral interpretate și a premiilor adjudecate de-a lungul carierei sale. Zerrin Tekindor a devenit cunoscută și apreciată încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, după ce jucase o lungă perioada de timp pe scenele marilor teatre din Turcia.

Publicul din România a urmărit-o pentru prima dată pe talentată actrița Zerrin Tekindor în distribuția serialului Iubire ascunsă în anul 2008, apoi în serialul turcesc În dragoste și în război, în anul 2014, ulterior în producția Dragoste infinită, în care a

jucat rolul Leyla, iar în prezent această poate fi urmărită în serialul fenomen Doctorul minune, în care Zerrin interpretează rolul Vuslat, o femeie extrem de dura și puternică.

El este și va rămâne mereu cel mai important bărbat din viața celebrei Zerrin Tekindor, care joacă rolul Vuslat în serialul Doctorul minune!

Zerrin Tekindor a venit pe lume în anul 1964, în Balıkesir, în Turcia, într-o familie modestă.

Pentru că părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul și pasiunea pentru actorie, aceștia au sfătuit-o și sprijinit-o peste ani să urmeze studiile în domeniul actoriei pentru a-și împlinit marele vis de a deveni o actrița celebra.
Astfel, la vârstă majoratului, Zerrin s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat al Universității Hacettepe, pe care a absolvit-o în 1985.

După absolvirea facultății și odată ce a devenit actrița, Zerrin Tekindor a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Adana, iar în anul 1987 s-a angajat la Teatrul de Stat din Akara,

unde a jucat până în anul 2003, când a decis să meargă să se angajeze în Teatrul din Istanbul.

Citeste si: Cine este Zerrin Tekindor, actrița care interpretează rolul Vuslat în serialul Doctorul minune

O altă mare pasiune a celebrei actriței a fost mereu pictură, astfel că această a decis să urmeze și Facultatea de Arte, secția de Pictură, în cadrul Universității İhsan Doğramacı Bilkent, între 1990 și 1994.

Iar peste ani Zerrin Tekindor a realizat numeroase lucrări pe care a reușit să le prezinte în peste șaisprezece expoziții de artă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zerrin Tekindor a jucat primul rol într-un serial de televiziune în anul 1996, în serialul Cafe Casablanca, care a însemnat primul pas către celebritate. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale de excepție care au ajutat-o să urce pas cu pas în topul celor mai apreciate actrițe din Turcia. În 2008, a jucat în serialul „Așk-ı Memnu” (Iubire acunsa), alături de alți mari actori precum Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre.

Iar în 2014 a jucat rolul principal în serialul „Kurt Seyit și Sură” (În dragoste și în război). Unul dintre rolurile care i-au adus mare succes a fost cel mai recent jucat în serialul Doctorul minune, în care a interpretat magistral un personaj puternic, Vuslat, o femeie bogată și autoritară.

Dincolo de rolurile jucate de-a lungul carierei sale și de premiile adjudecate și de succesele de care s-a bucurat, Zerrin Tekindor adoră cel mai mult rolul de mama. Această s-a căsătorit de două ori cu același bărbat, cu actorul Cetin Tekindor, între anii 1988 și 2000. Cei doi actori au împreună un fiu, pe nume Hira, în vârstă de 32 de ani, care a devenit centrul universului lor, însă nu a reușit să le aducă și o căsnicie până la adânci bătrâneți. După divorțul se soțul ei, Zerrin Tekindor a încercat să se apropie și de alți bărbați ce au vrut să o cucerească însă nu a mai reușit să își întâlnească marea iubire. Astfel, îndrăgită actrița s-a dedicat fiului ei, Hira, care le calcă pe urme părinților săi, fiind atras de domeniul actoriei și al regiei de film.

Citeste si: LEYLA din "Dragoste infinita", ca o adolescenta pe bicicleta, pe strazile Londrei! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita ZERRIN TEKINDOR si cum a reactionat cand s-a vazut filmata

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.