El este șoferul care a provocat tragedia de pe șoseaua din Olt, în care trei persoane au murit nevinovate

Author: Alina Petre
Actualizat: 08 mar 2023, 18:56

El este șoferul care a provocat tragedia de pe șoseaua din Olt

Sursa: olt-alert.ro

Un grav accident de circulație a avut loc marți seară, în județul Olt. Patru vieți au fost spulberate într-o clipă, după ce un șofer a intrat pe contrasens.

Tragedia s-a produs după ce un șofer s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus.

Citește și: Carnagiu pe o șosea din Olt: 4 persoane au murit, iar alte 3 rănite și transportate la spital

El este șoferul care a provocat tragedia de pe șoseaua din Olt, în care 3 persoane au murit nevinovate

Diego, un tânăr de 23 de ani, este șoferul care a făcut o manevră riscantă și a intrat pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus. 

Șoferul care se afla la volanul autoturismului care circula regulamentar era un tânăr de 28 de ani. Ambii șoferi și-au pierdut viața în urma impactului.

Accidentul s-a petrecut vineri pe DN 65 Pitești – Slatina, localitatea Jitaru, județul Olt.

În cele două mașini implicate se aflau șapte persoane dintre care patru au murit, iar trei au ajuns la spital cu diverse traumatisme. 

Victimele, un tată, un fiu și un coleg de-al lor nu au avut nicio șansă, când mașina lor a fost izbită în plin de tânărul de 23 de ani, care a pătruns pe constasens. 

Primarul comunei Corbu susține că tânărul care a provocat accidentul era un băiat extraordinar și cuminte.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Era un băiat extraordinar, cuminte. Făcea parte dintr-o familie de etnie romă, o familie așezată, la locul ei. Dumnezeu să-l ierte, și pe el și pe ceilalți care au murit în acest accident” , declarat primarul din Corbu, Constantin Dinuț, potrivit olt-alert.ro.

Potrivit sursei citate, Diego mergea cu viteză spre Slatina, pentru că o rudă a sa avea o urgență medicală.

  „În mașină se mai aflau mama tânărului, o cumnată a sa și un nepot”,  a afirmă un localnic.

Șoferul care a murit nevinovat era proaspăt căsătorit și avea un copil mic 

Celalat șofer care a decedat era din comuna Colonești și era proaspăt căsătorit, avea un copil mic și era membru al cunoscutei formații de călușari din localitate.

„Sunt șocat, nu îmi vine să cred. Un tânăr de toată isprava, era călușar la noi. În mașină se mai afla și tatăl său, dar și un alt tânăr, și el tot călușar. Păcat de ei. Dumnezeu să-i odihnească”,  a spus primarul comunei Colonești, Nicolae Stan.

Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe după tragedie.

Citește și: Fratele unuia dintre cei trei mineri morți în tragedia din Gorj, răpus de durere. Bărbatul s-a revoltat: „Cum să fie mort? Nu-s în stare să facă drumuri!”

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.