El este supranumit Donald Trump al modei! Iata care este SECRETUL unui cuplu de MILIOANE, si la propriu si la figurat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 19:10

Judith si Jacques Koncierce sunt, la prima vedere, doi francezi modesti. In realitate, insa, el este un fel de Donald Trump al modei!

Detine un holding care produce haine si parfumuri de lux. Ea este reprezentanta celui mai nou si  performant aparat de epilare definitiva.

 

Jacques Koncierce este unul dintre cei mai bogati oameni din Europa, iar povestea lui de succes este una cu adevarat speciala, mai cu seama cand te gandesti ca el este cel care a creat primul parfum pentru barbati.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

Dincolo de afacerile care ii leaga, cei doi au o familie numeroasa si fericita. Care este secretul casniciei lor? Chiar daca multi spun ca nu exista o reteta pentru fericire, Judith si Jacques au gasit-o.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.