El este suspectul în cazul femeii ale cărei rămășițe au fost găsite pe un câmp din Dâmbovița! Ar fi vorba despre un pensionar de 64 de ani, din cartierul Rahova

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 11 apr 2024, 15:45

Cine este posibilul autor al crimei Mirelei Biftoi

Sursa: Facebook Mirela Gheorghița Bitfoi; Pexels

Anchetatorii au identificat un posibil suspect în cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit lângă autostrada București-Pitești. Acesta este un bărbat de origine turcă, alături de care victima își petrecea des timpul.

Într-un caz șocant care a captat atenția întregii țări, autoritățile au anunțat că au un suspect în legătură cu descoperirea trupului neînsuflețit al unei femei de 38 de ani în Dâmbovița, lângă autostrada București-Pitești.

Cine este suspectul în cazul femeii ale cărei rămășițe au fost găsite pe un câmp Dâmbovița 

Suspiciunea autorităților s-a îndreptat spre un bărbat de origine turcă, rezident în Capitală, iar casa lui din cartierul Rahova a devenit subiectul unei ample percheziții desfășurate de polițiști și experți criminaliști.

Proprietatea imensă a bărbatului a fost meticulos percheziționată timp de ore bune, cu specialiștii criminaliști care au scotocit fiecare colțișor în căutarea de urme și eventuale dovezi care să lege suspectul de crima înfiorătoare.

Până în acest moment, nu s-a confirmat descoperirea de urme de sânge sau alte dovezi incriminatorii, dar autoritățile sunt hotărâte să cerceteze fiecare detaliu pentru a obține clarificări în acest caz extrem de grav.

Citește și: Ultimul mesaj postat de Mirela Biftoi, femeia tranșată și aruncată pe un câmp din Dâmbovița: ,,Ești bine?”. Detalii halucinante din trecutul victimei au ieșit la iveală

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Principalul suspect, un cetățean turc în vârstă de 64 de ani, cunoscut de vecini drept un pensionar văduv, stabilit de peste două decenii în România, a fost identificat de autorități și este supus audierilor la Târgoviște.

Ce dezvăluiri fac vecinii despre suspect și femeia ucisă

Vecinii l-au descris ca fiind o persoană respectată în comunitate, cu o prezență discretă și aparent nevinovată.

Cu toate acestea, faptul că a fost asociat cu victima și circumstanțele în care trupul acesteia a fost descoperit au făcut ca el să devină principalul suspect în acest caz de omor. Dacă această acuzație se va dovedi, bărbatul riscă să fie încarcerat pe viață.

Procedura de percheziționare și căutare de probe, desfășurată sub atenta supraveghere a anchetatorilor, este planificată să continue până spre seară. Oamenii din zonă au oferit deja mărturii relevante.

Conform acestora, posibilul autor al crimei și femeia de 38 de ani, care trăia doar la câteva străzi distanță de el, au fost văzuți deseori împreună, în timp ce intrau în proprietatea deținută de el.

Citește și: Primele imagini cu femeia ale cărei rămășițe au fost găsite pe un câmp din Dâmbovița. Ce a dezvăluit sora victimei în fața anchetatorilor

Aceste informații, împreună cu alte detalii relevante, ar putea duce la deslușirea misterului acestei crime oribile și să aducă în prim-plan răspunsuri pentru familia victimei și pentru comunitatea de-a dreptul terifiată

de incident.