El este tânărul fotbalist de doar 16 ani, de la CS Dinamo, care și-a pierdut viața într-un tragic accident. Tristul anunț a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 iul 2024, 13:27

Sorin s-a stins din viață la vârsta de 16 ani

Sursa: Facebook: Sorin Florin

Un fost portar al juniorilor de la Dinamo s-a stins din viață la doar 16 ani. Tânărul a murit în urma unui accident teribil.

Fotbalul românesc este în doliu după ce Sorin Florin Nazîru, fost portar al echipei de juniori de la Dinamo, a decedat în urma unui accident tragic.

Citește și: Un tânăr motociclist din Argentina s-a stins din viață la vârsta de doar nouă ani. Accidentul fatal s-a petrecut în timpul sesiunii de antrenamente libere

Tânărul a evoluat ca portar la echipa de juniori a CS Dinamo București

Tânărul sportiv, care împlinise doar 16 ani pe 27 iunie, a evoluat ca portar pentru echipa U17 a clubului până la finalul sezonului trecut.

Citește și: Tragedie la Clubul de Canotaj Orșova: Un adolescent de 14 ani a murit electrocutat în timp ce se juca

Anunțul devastator a fost făcut aseară pe pagina oficială de Facebook a Academiei de Fotbal CS Dinamo.

"Sincere condoleanțe! Academia clubului nostru regretă dispariția fostului junior dinamovist Sorin Florin Nazîru, ultima oară la CSM Râmnicu Sărat, decedat astăzi în urma unui accident cumplit. Născut pe 27 iunie 2008, tânărul Sorin Florin Nazîru (foto, primul din stânga, cu numărul 12) a fost portar al echipei CS Dinamo U17 până la finalul sezonului trecut. Academia de Fotbal CS Dinamo își exprimă pe această cale profunda tristețe și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat.
Dumnezeu să-l odihnească!"
- a transmis Academia de Fotbal CS Dinamo.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Sorin Florin Nazîru, cunoscut pentru talentul său și pentru dedicarea față de sport, a lăsat în urmă o comunitate îndurerată. Prieteni, colegi și antrenori au fost șocați de vestea morții sale subite.

Sorin abia împlinise vârsta de 16 ani

Fotbalistul a fost remarcat pentru abilitățile sale de portar și pentru spiritul său competitiv. Deși cariera sa promițătoare a fost scurtată în mod tragic, impactul său asupra echipei și asupra celor care l-au cunoscut va rămâne memorabil. 

Citește și: Un campion mondial la schi a murit după ce a căzut de pe un munte în timp ce schia, alături de iubita sa. Cei doi erau încă legați împreună când au fost găsiți

„Nu există cuvinte. Condoleanțe familiei și putere multă să treacă peste această durere.”/ „Condoleanțe. Odihnă veșnică”/ „Ce tragedie! Dumnezeu să te ierte, Sorine!”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de fanii echipei Dinamo.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!