El este unul dintre cei mai frumosi barbati de la Hollywood! Cum arata sotia lui Jesse Williams, Jackson Avery din Grey’s Anatomy

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 29 sep 2020, 12:50

Cand Jesse a inceput sa devina celebru, fanele au inceput sa se intrebe daca este singur.

Din pacate, admiratoarele au fost dezamagite cand actorul a dezvaluit ca urmeaza sa se casatoreasca cu singura sa iubire.  Socul a venit la aparitia fotografiilor cu cei doi indragostiti, iar fanii sunt de parere ca aceasta este ratusca cea urata.

Numele sotiei sale este Aryn Drake-Lee si este agent imobiliar. Cei doi sunt impreuna dinainte ca Jesse sa fie celebru, din vremea in care acesta era profesor in New York.

“Ea a fost alaturi de mine in fiecare moment al carierei mele”, a declarat Jesse pentru USA Today.  Acestia s-au casatorit in 2012, dupa o relatie de 5 ani. Jesse este atat de indragostit de Aryn incat vorbeste despre ea de fiecare data cand este rugat sa dea un interviu. Cei doi au devenit parinti unei fetite in decembrie 2013, si au fost surprinsi in mai multe dati in ipostaze dragastoase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”