„El nu știe ce vrea în momentul de față”. Virginia pune oficial punct relației cu Robi! Aflați cum va reacționa concurentul miercuri, pe 3 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Virginia oficializează despărțirea de Robi.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Virginia oficializează despărțirea de Robi și șochează toți concurenții.

Virginia pune oficial punct relației cu Robi

În episodul de mâine, 3 aprilie 2024, Patrick va deschide subiectul în legătură cu Virginia și Robi, de care tânăra s-a despărțit după ce a aflat că place o concurentă la corp mai mult decât pe ea.

„Ești dezamăgită?”, va întreba Patrick.

Citește și: „Să-mi atragi atenția ca să vadă Virginia”. Robi este pus la colț de concurenții din „Casa iubirii”! Privirile pe care și le-a aruncat cu Roberta în gală au creat controverse

„Da”, va răspunde Virginia.

„Robi, poți să spui și tu ceva?”, va spune Cosmin.

„Nu știu, avem camerele roșii, o să vorbesc cu ea”, va declara Robi.

Se pare că gurile care o atenționau pe Virginia în legătură cu Robi au avut dreptate, fapt adus chiar și de Patrick în competiție și confirmat de Virginia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: ”Mă victimizez”. Julia de la ”Casa iubirii” a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care concurenta a răbufnit

„Au fost foarte mulți oameni care îți spuneau, te atenționau să ai grijă cu el că nu are sentimente reale față de tine și tu, în ciuda faptului că ți se spunea asta, ai ținut să fii lângă el”, va spune Patrick.

„Da”, va declara Virginia.

Virginia, dezamăgită de nesinceritatea lui Robi

Tot mâine, Robi își va cere scuze față de Virginia pentru cele întâmplate și o va asigura că ea nu i-a greșit cu nimic, afirmație care o va face să râdă deoarece, în toată această situație, singurul vinovat pare să fie Robi.

„Virginia, mie îmi pare foarte rău pentru absolut tot ce s-a întâmplat, nu tu ai greșit, nu ai greșit cu absolut nimic față de mine”, va spune Robi.

„Știu că n-am greșit, nu trebuie să-mi spui. Știu ce merit. Mă deranjează doar că nu ai fost sincer”, va declara Virginia.

„Am înțeles”, va spune Robi.

„Să înțelegem că între voi doi acum este o despărțire?”, va întreba Patrick.

„Da. Cred că el nu știe ce vrea în momentul de față și nu știe dacă vrea o relație serioasă”, va explica Virginia.

Ce se întâmplă mai departe și cât de dramatic va fi totul între cei doi concurenți aflați miercuri, 3 aprilie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.