El va rămâne pentru totdeauna cel mai important bărbat din viața celebrei Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha! Iată cum au fost surprinși

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 feb 2022, 14:01
hilal altinbilek Foto(4)

Hilal Altinbilek, o actrita completa

Sursa: Instagram Hilal Altinbilek

Frumoasa Hilal Altinbilek este considerată una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Actrița Hilal Altinbilek a cucerit publicul din Turcia și din străinătate în cei peste zece ani de experiență pe platourile de filmare, datorită talentului ei desăvârșit și a carismei sale aparte. Încă de la debutul ei în actorie, Hilal Altinbilek a avut mereu sprijinul necondiționat al tatălui ei, care a încurajat-o mereu să aibă încredere în forțele sale și în talentul ei deosebit, ceea ce i-a dat aripi să ajungă pe culmile succesului de astăzi.

El va rămâne pentru totdeauna cel mai important bărbat din viața celebrei Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha

Hilal Altinbilek s-a născut în anul 1991, în Izmir, Turcia, unde a crescut și studiat. În anul 2010 această a absolvit cu brio studiile în cadrul Centrului de arte Mujdat Gezen. În anul 2011, la vârstă de doar 20 de ani, Hilal a debutat pe platourile de filmare ale serialului “Derin Șular”, care i-a deschis drumul către carieră strălucită de astăzi.

Primul mare succes a venit pentru frumoasa actrița în anul 2013, când a fost cooptată în serialul Trandafirul negru (Karagul), rol ce i-a adus și primul pas către celebritate.

În 2018 Hilal Altinbilek a jucat primul ei rol principal, alături de celebrul actor Engin Akyürek în filmul Cocuklar Sana Emanet. Treptat rolurile interpretate magistral în seriale de excepție i-au adus talentatei Hilal Altinbilek, un succes răsunător încă de la debut și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Citeste si: Hilal Altinbilek și Ibrahim Celikkol, ipostaze incendiare în cel mai recent pictorial! Iată cum au fost surprinși cei doi actori!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa Hilal Altinbilek în distribuția serialului Karagul, difuzat în anul 2015 și ulterior în producția de succes, Mă numesc Zuleyha, difuzată la Kanal D, în care această a jucat rolul principal.

Dincolo de platourile de filmare, Hilal se bucură de o familie frumoasă. Părinții săi i-au fost mereu alături și au susținut-o în tot ceea ce această a realizat de-a lungul timpului. Pentru celebra actrița, tatăl ei a fost și va rămâne până la sfasitul vieții cel mai mare sprijin și sfătuitor atât în profesie, cât și în viață să personală. Hilal și tatăl ei au o relație specială și petrec foarte mult timp împreună ori de câte ori au ocazia.

Citeste si: “Mă numesc Züleyha” revine cu un nou sezon, în curând, la Kanal D!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.