Ele sunt blonde cu pielea alba, dar copiii lor mulatri. Dive de la Hollywood care s-au indragostit de barbati de culoare!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Mamici blonde, copii mulatri! Mari dive de la Hollywood s-au indragostit de barbati de culoare si de cele mai multe ori rodul iubirii lor a semanat cu tatal!

Heidi Klum are parul balai si pielea de un alb imaculat, iar cei trei copii ai ei sunt negri ca abanosul, asta pentru ca seama cu tatal lor, fostul sot al lui Heidi, artistul Seal. Singura care pare bucatica rupta din faimosul supermodel este Leni, fiica cea mare, care a fost conceputa cu miliardarul italian Flavio Briatore.

Actrita Ellen Pompeo, cunoscuta din serialul „Grey’s Anatomy” este casatorita cu producatorul muzical Chris Ivery si au impreuna o fetita de culoare, pe nume Stella Luna.

Cat despre Doutzen Kroes, superbul Ingeras Victoria’s Secret, ea este mama unui baiat despre care n-ai spune in veci ca-i al ei, asta daca nu ai cunoaste cine este tatal, adica pe Dj-ul de culoare Sunnery James.

Ca sa vedeti ca se poate si invers, iata ca si David Bowie are o fetita care nu a mostenit nimic din trasaturile lui, ci seamana ca doua picaturi de apa cu mama ei, supermodelul de culoare Iman Chanel.
Tot in seria blonde care au copii mulatri le introducem si pe Charlize Theron si Madonna, doar ca diferenta este ca ele au adoptat copii de culoare.

##VIDEO131479##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: