Ele sunt cele mai frumoase mirese dintre actritele casatorite cu cei mai ravniti barbati din Turcia! Iata cum au aratat in cea mai importanta zi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 iul 2018, 16:03
video Foto(5)

Cele mai frumoase si admirate actrite din Turcia au stralucit in ziua nuntii lor in cele mai elegante tinute.

Indragitii actori Halit Ergenc (46 de ani) si Berguzar Korel (34 de ani), pe care i-ati cunoscut in serialul "1001 de nopti" formeaza unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din Turcia. Cei doi s-au indragostit chiar pe platourile de filmare de la serialul mai sus mentionat, iar in 2009 au decis sa se casatoreasca.

Berguzar Korel a fost o mireasa superba si a parut desprinsa din povesti.
Aceasta a stralucit intr-o rochie alba, stil printesa, cu trena lunga si voal diafan, iar Halit Ergenc a purtat un costum elegant si stilat, asemenea unui print.

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu s-au casatorit in vara anului 2016 si au avut o nunta ca-n basme, la care acestia au respectat toate traditiile turcesti, spre incantarea invitatilor. Neslihan a purtat o rochie de mireasa sirena, cu accente pretioase si cu un decolteu adanc.


Petrecerea a fost una fabuloasa cu multe momente frumoase, ai caror protagonisti au fost cei doi miri, care au dansat toata noaptea si s-au distrat alaturi de rude si de cei mai buni prieteni. Acestia au ales atat muzica traditionala cat si muzica moderna si si-au dovedit talentul artistic pe ringul de dans.

Cei doi indragostiti au ales sa isi petreaca luna de miere intr-o locatie exotica, in Insulele Maldive, unde s-au relaxat si s-au bucurat unul de altul.

Kadir Dogulu si-a surprins iubita in cele mai sexy ipostaze.

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen formeaza un cuplu reusit de aproape patru ani. Ce doi s-au casatorit in vara anului 2017 iar nunta lor a fost un eveniment international, deoarece imagini inedite au facut inconjurul lumii, mult asteptata petrecere a avut loc la cateva luni dupa finalizarea filmarilor pentru "Dragoste infinita", serialul-fenomen care s-a difuzat in zeci de tari.

Ca si colegii lor Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, sotii Ozcivit si-au petrecut luna de miere tot in Maldive, intr-un adevarat paradis exotic.

Actrita Tuba Buyukustun (35 ani) s-a casatorit in anul 2011 cu Onur Saylak (40 ani), unul dintre cei mai apreciati actori si regizori din Turcia.

In ciuda eforturilor celor doi actori de a incerca sa-si remediezele neintelegerile aparute in relatia lor de dragul celor doua fiice gemene, nu au reusit sa-si salveze casnicia.

Divortul s-a dovedit a fi iminent si a fost pronuntat pe 5 iunie 2017.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.