Ele sunt cele mai mari iubiri ale carismaticului Ömer din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum a fost surprins recent chipeșul actor Yiğit Koçak

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2023, 11:20
Foto(4)

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Yiğit Koçak, alături de marile sale iubiri!

Îndrăgitul serial Totul pentru familia mea a adus în atenția publicului o poveste emoționantă și tulburătoare de viață, pusă în scenă de actori talentați și apreciați în Turcia. Printre actorii din tânăra generație, care au jucat impecabil și continuă să lucreze pe platourile de filmare în noul sezon, se numără și carismaticul Yiğit Koçak, în rolul Omer. Tânărul actor a dovedit un talent uluitor încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a muncit mult pentru a-și construi pas cu pas carieră strălucită se astăzi.

Dincolo de platourile de filmare, Yiğit este un bărbat ambițios însă și foarte sensibil, mai ales când vine vorba despre familia lui, acolo unde le include și pe micile sale prietene, cele două pisici pe care le adoră.

Ele sunt cele mai mari iubiri ale carismaticului Ömer din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum a fost surprins recent chipeșul actor Yiğit Koçak

Yiğit Koçak are 27 de ani și își încântă in continuare fanii cu aparițiile sale uluitoare atât pe micile ecrane, cât și pe podiumurile de modă, în calitate de fotomodel

și în mediul online, unde promovează diverse branduri. Chiar dacă a visat încă din copilărie să devină un actor celebru, la vârsta majoratului, tânărul a decis să asculte sfatul părinților săi și să se înscrie la Facultatea de Economie și Finanțe. Însa după absolvirea facultății, Yiğit a conștientizat că nu va putea lucra în domeniul financiar și atunci a hotărât să revină la domeniul lui de suflet, actoria și a urmat cursurile unei școli private de teatru, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție spectaculoasă în postura de băiat rău! Iată cum a fost surprins chipeșul actor Yiğit Koçak

În anul 2017, Yiğit Koçak a debutat pe platourile de filmare ale serialului Seni Kimler Aldı în care a jucat un prim rol secundar care a reprezentat și primul pas către carieră strălucită din prezent.

Doi ani mai târziu, frumosul actor a fost cooptat în distribuția serialului Dragoste și secrete, iar în anul 2020 a jucat în producția Gel Dese Aşk. Iar cel mai recent proiect în care a fost coopta este serialul Totul pentru familia mea, în care Yiğit Koçak da viață personajului Omer, primul rol principal din carieră lui și totodată cea mai mare reușită a carierei sale.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De curând, celebrul Yiğit Koçak a publicat pe contul lui de socializare o imagine care a topit inimile fanilor săi din mediul online. Tânărul actor și-a făcut apariția alături de cele două pisici ale sale pe care le adoră și alături de care petrece mult timp atunci când are nevoie de momente de relaxare și deconectare.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa! Iată cum a marcat tânărul actor Yiğit Koçak, ziua de naștere a mamei sale! „La mulți ani, mamă frumoasă!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.