Ele sunt marile comori ale medicului Tanju din serialul Doctorul minune! Iata pe cine iubeste cel mai mult celebrul actor Murat Aygen!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 oct 2021, 22:22
murat aygen Foto(6)

Murat Aygen, un actor complet

Sursa: Instagram

Indragitul Murat Aygen este considerat unul dintre cei mai carismatici si apreciati actori din generatia de aur in Turcia.

Murat Aygen are 50 de ani si peste douazeci de cariera in actorie si a reusit sa cucereasca inimile telespectatorilor inca de la primele sale aparitii pe micile ecrane, datorita talentului desavarsit si a carismei sale deosebite. Publicul din Romania l-a cunoscut pe indragitul actor inca din anul 2014, pe vremea cand a jucat in serialul "Yaman", in care a interpretat rolul Faruk, apoi in productia "Mireasa din Istanbul", unde a jucat rolul Can.

Iar in prezent acesta poate fi urmarit in serialul Doctorul minune, in care acesta joaca magistral rolul medicului sef, Tanju.

Ele sunt marile comori ale medicului Tanju din serialul Doctorul minune!

Murat Aygen a venit pe lume in anul 1971 in orasul Diyarbakır din Turcia. Desi visa inca din copilarie sa devina un actor renumit, peste ani, Murat Aygen a a decis sa studieze Facultatea de Biologie, in cadrul Universitatii din Istanbul.

La un moment dat a hotarat sa studieze in paralel si actoria in cadrul Universitatii Mimar Sinan, renuntand astfel la meseria de biolog pe care o alesese initial.

Talentatul Murat Aygen a debutat cu rolul in serialul "Örümcek", in anul 1998, care i-a adus un prim pas catre celebritate. In urmatorii ani, acesta a jucat in multe alte roluri importante printre care cele din serialele Yaman, sau Mireasa din Istanbul, insa cel mai de succes a fost cel jucat in serialul fenomen Doctorul minune, intre anii 2019-2021.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe plan personal, Murat Aygen este un familist convins. Celebrul actor este dincolo de platourile de filmare, un sot iubitor si un tatic devotat si protector pentru fetita sa. Acesta este casatorit cu celebra actrita Nihan Asli Elmas, care i-a daruit o fetita superba, ce le-a adus implinirea sufleteasca.


In aceasta vara, cei trei au fost surprinsi impreuna in vacanta in Bodrum, unde au petrecut cateva zile minunate.

Citeste si: EA este sotia si marea dragoste a medicului Tanju din serialul Doctorul minune, in viata reala! Este una dintre cele mai frumoase si renumite actrite din Turcia!

Citeste si: Tanju din serialul "Doctorul minune" traieste o frumoasa poveste de dragoste cu una dintre cele mai talentate si apreciate actrite! Iata cele mai frumoase imagini de la nunta de vis a celor doi indragostiti!